Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 iul 2008 - Anul XIII, nr. 178 (3859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears ar putea apărea într-un reality show

Surse din anturajul cântăreţei Britney Spears spun că aceasta le-a ordonat angajaţilor săi să aibă în permanenţă la ei o cameră video, pentru a surprinde momentele comice din viaţa ei, ce vor fi incluse într-un reality show, potrivit femalefirst.co.uk.

"Gărzile de corp ale lui Britney şi alţi membri ai echipei sale trebuie să aibă în permanenţă la ei echipamente video, pentru a nu rata niciun moment important din viaţa ei. Momentele în care Britney este fericită sau tristă vor fi surprinse de camerelele video. Câteva dintre înregistrări sunt chiar explozive şi ar trebui prezentate la televizor", potrivit unei surse apropiate lui Britney.

Cântăreaţa este de părere că un reality show este tot ceea ce îi trebuie pentru a reveni în industria muzicală şi pentru a le dovedi fanilor săi că problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă fac parte din trecut, a explicat aceeaşi sursă.

Artista, care, în prima parte a acestui an, a apărut în două episoade ale serialului american "How I met my mother" şi pentru care a primit numeroase laude din partea criticilor, a fost filmată de un membru al echipei sale în timpul unei vacanţe recente în Mexic, iar gărzile ei de corp au fost văzute filmând-o destul de des.

Britney a apărut, de curând, într-un videoclip al Madonnei, realizat pentru turneul mondial al acesteia, "Sticky and Sweet Tour", care va debuta pe 23 august.

Cântăreaţa s-a confruntat în ultimul an cu foarte multe probleme judiciare, sentimentale şi emoţionale, autorităţile fiind nevoite să o plaseze sub curatela tatălui său, măsură care se va menţine până pe 31 iulie. Acest tip de procedură are loc atunci când un tribunal stabileşte că un individ major nu este capabil să se îngrijească singur. Din cauza problemelor personale, Spears a fost internată de două ori în decurs de o lună, în ianuarie, în secţia de psihiatrie a spitalului UCLA din Los Angeles.

După plasarea sub curatela tatălui, Spears a pierdut şi dreptul de a-şi vizita copiii, însă, la sfârşitul lunii februarie, decizia a fost reanalizată, aceasta primind permisiunea de a-şi vedea fiii în prezenţa unei terţe persoane.

În urmă cu o săptămână, Spears a cedat fostului său soţ, Kevin Federline, custodia copiilor, Sean Preston şi Jayden James, urmând să plătească pentru creşterea şi educarea lor o pensie alimentară lunară de 20.000 de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears ar putea apărea într-un reality show.
 Vizualizări articol: 343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears ar putea apărea într-un reality show0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei