Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mar 2008 - Anul XIII, nr. 73 (3754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carla Bruni-Sarkozy, furioasă după ce fotografia cu nudul său a apărut în presă

Carla Bruni-Sarkozy, soţia şefului de stat francez şi fost top model, s-a înfuriat după ce o fotografie cu nudul său, care va fi scoasă la licitaţie la New York, luna viitoare, a apărut în presa din Marea Britanie, cu câteva ore înainte de vizita sa oficială în această ţară, informează mirror.co.uk.

Fotografia a fost publicată alături de un anunţ al casei de licitaţii Christie's.

Fotografia alb/negru, realizată de Michel Comte în urmă cu 15 ani, o reprezintă pe fostul top model italian convertită în cântăreaţă într-o poziţie care, aparent, face referire la tabloul "Les Poseuses" de Georges Seurat, cu mâinile împreunate pentru a-şi proteja părţile intime. Bruni a fost fotografiată în picioare, iar sânii săi sunt descoperiţi.

Bruni, în vârstă de 40 de ani, care ieri s-a întâlnit, în cadrul vizitei de stat făcută alături de soţul său, preşedintele francez Nicolas Sarkozy, cu regina Elizabeth a II-a, a spus că momentul ales de Christie's pentru anunţ "a fost incredibil de nepotrivit şi dureros".

Fosta iubită a lui Mick Jagger şi Eric Clapton, în prezent cântăreaţă, este disperată să scape de imaginea sexy şi plănuia ca în timpul vizitei de stat în Marea Britanie să se impună ca o soţie de şef de stat serioasă.

"Carla este furioasă şi supărată pentru că o organizaţie comercială a ales să publice această fotografie în acest moment", a declarat o sursă apropiată primei doamne a Franţei.

Christie's a motivat scoaterea la vânzare a imaginii primei doamne în exerciţiu prin faptul că soţia lui Nicolas Sarkozy este "una dintre cele mai frumoase femei din lume".

Portretul Carla Bruni-Sarkozy a fost evaluat de Christie's la suma de 4.000 de dolari (aproximativ 2.500 de euro) şi va fi scos la vânzare pe 10 aprilie.

Pe 2 februarie, Nicolas Sarkozy s-a căsătorit cu fostul top model italian Carla Bruni, după o idilă care a durat aproape trei luni.

Vizita preşedintelui Sarkozy la Londra durează 36 de ore.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carla Bruni-Sarkozy, furioasă după ce fotografia cu nudul său a apărut în presă.
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carla Bruni-Sarkozy, furioasă după ce fotografia cu nudul său a apărut în presă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei