Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 164 (8388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De sâmbătă, 15 iulie

Trenuleţul turistic de revine în circulaţie, la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de sâmbătă, 15 iulie 2023, trenuleţul turistic rutier al Primăriei Fălticeni va reveni în circulaţie, oferind locuitorilor municipiului de pe Şomuz şi vizitatorilor o modalitate confortabilă şi distractivă de a ajunge la Baza de Agrement „Nada Florilor”.

Programul de funcţionare al trenuleţului este zilnic, între orele 10:00 şi 18:30, cu plecări regulate din spatele blocului turn şi de la Baza de Agrement „Nada Florilor” din jumătate în jumătate de oră. Plecări din spatele blocului turn la orele: 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00; Plecări de la Baza de Agrement „Nada Florilor”: 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 14:30, 15:30, 16:30, 17:30, 18:30

În perioada 18-20 iulie, în timpul desfăşurării manifestărilor din cadrul programului „Zilele Municipiului Fălticeni”, trenuleţul turistic va circula extins, între orele 10:00 şi 20:00.

Preţul unui bilet este de 4 lei per persoană. În plus, copiii cu vârsta sub 6 ani, însoţiţi de un adult, şi pensionarii beneficiază de transport gratuit.

„Nu rataţi această oportunitate de a vă bucura de o experienţă minunată cu trenuleţul turistic! Vă aşteptăm cu drag să vă alăturaţi şi să vă distraţi într-un cadru pitoresc şi relaxant”, a anunţat primarul Cătălin Coman.

 

Spectacole şi concursuri sportive la Baza de Agrement „Nada Florilor”

 

Vă reamintim că în perioada 15-23 iulie 2023, la Fălticeni, se vor desfăşura „Zilele Municipiului”, eveniment care cuprinde spectacole de muzică uşoară şi populară, târgul meşterilor populari, activităţi religioase, competiţii sportive. Vor fi organizate spectacole artistice în care vor evolua cunoscuţi solişti şi formaţii de muzică uşoară şi populară, dar şi tinere talente locale.

Pe terenul cu zgură de la Baza de Agrement „Nada Florilor” va fi organizat sâmbătă, 15 iulie, un turneu de tenis de câmp pentru copii, „Cupa Municipiului Fălticeni”, ajuns la ediţia a X-a. A doua zi, în aceeaşi locaţie se va desfăşura Turneul tenis de câmp Old Boys, „Cupa Municipiului Fălticeni”, ediţia VIII-a. Pe 17 şi 18 iulie complexul sportive de pe malul iazului Şomuz va găzdui Cupa „Mămicilor” la tenis de câmp.

Pe scena amplasată în spatele Sălii de Sport „Gabriel Udişteanu” vor fi trei zile de spectacole. Alături de solişti şi formaţii locale vor evolua, marţi, 18 iulie, trupele de dans ale Centrului Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”, Proconsul, Diana Matei & Taraful Cleante şi Petre Ştefan. Miercuri, 19 iulie, vor urca pe scenă grupurile folclorice Moldava şi Micii Răzeşi ale Clubului Copiilor şi Elevilor Fălticeni, coordonator prof. Lenuţa Rusu,Yanis Pavel, Antonia. Joi, 20 iulie, pe aceeaşi scenă va avea loc Spectacolul de gală al Concursului Interjudeţean de Folclor „Şezătoarea copiilor”, începând cu ora 16,00, solişti şi formaţii de muzică populară, printre care se numără Doina şi Ciprian Petroaie, Patricia Aniculăesei, Jaqueline - Andreea Ungureanu, Anastasia si Teodora Seserman, Mihaela Apostol, grupurile vocal - folclorice Balada şi Doruleţul (coordonator prof. interpret Maria Tanasă), Maria Luiza Mih&Ceteraşii din Maramureş şi Nicoleta Nucă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trenuleţul turistic de revine în circulaţie, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1071 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trenuleţul turistic de revine în circulaţie, la Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei