Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 213 (7825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe 13 septembrie

Școlile și grădinițele din județ încep noul an școlar în „scenariul verde”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școlile și grădinițele din județ încep noul an școlar luni, 13 septembrie, în „scenariul verde”, cu toți elevii la clase. În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava, desfășurată vineri, 10 septembrie, a fost adoptată şi Hotărârea nr. 147 cu privire la scenariile de funcționare pentru instituțiile de învățământ din județul Suceava, începând cu data de 13.09.2021. Astfel, au fost aprobate scenariile de funcționare pentru instituțiile de învățământ preuniversitar – unități de învățământ cu personalitate juridică și structurile arondate acestora, începând de luni, 13 septembrie. Toate unitățile școlare din județ încep școala în „scenariul verde”, adică în format fizic, cu elevii la clase. Această decizie a fost aprobată luând în considerare contextul epidemiologic actual înregistrat la nivelul județului Suceava, statistica zilnică privind incidența cazurilor pozitive COVID-19 la mia de locuitori, înregistrate la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale din județul Suceava și analiza de risc întocmită în data de 10.09.2021 de către Direcția de Sănătate Publică Suceava și punctul de vedere exprimat privind stabilirea unor măsuri restrictive pentru unitățile administrativ-teritoriale în cadrul cărora se înregistrează incidențe ridicate ale cazurilor pozitive la mia de locuitori.

Inspectoratul Școlar Județean Suceava are obligația de a comunica prezenta hotărâre instituțiilor de învățământ preuniversitar vizate, aflate în subordine instituțională, în vederea punerii în aplicare a scenariului de organizare și desfășurare a cursurilor, începând cu data de 13.09.2021.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școlile și grădinițele din județ încep noul an școlar în „scenariul verde”.
 Vizualizări articol: 1183 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Școlile și grădinițele din județ încep noul an școlar în „scenariul verde”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei