Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 13 (7625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sincope

Programarea în etapa a II-a la vaccinarea anti-Covid a debutat în salturi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Platforma pentru înscrierea la vaccinarea împotriva Covid-19 a fost inutilizabilă timp de mai multe ore, vineri, pentru programări, la doar câteva minute după ce s-a dat startul pentru imunizare în etapa a doua. După circa o oră de la deschidere, a putut fi accesată pentru programări, dar numai pentru persoane juridice, după care iar a intrat în pauză. A devenit operațională puțin după ora 18.00, când STS a informat că „platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ este disponibilă și poate fi accesată la nivel național, în vederea programării pentru vaccinare. Procedura de transferare și sincronizare a datelor și serviciilor din aplicația utilizată pentru etapa 1 în aplicația dezvoltată pentru etapa 2 s-a încheiat. Precizăm faptul că noua versiune a platformei a fost optimizată pentru a facilita înscrierea persoanelor vulnerabile – adulți peste 65 de ani și bolnavi de afecțiuni cronice”.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), lt. col. Cătălin Chircă, a declarat că nu a fost vorba despre o blocare a platformei, ci de un update. „Vineri, la ora 15.00, s-a închis etapa I și platforma trebuia să preia datele pentru etapa a II-a. Acum se face transferul de date. Este practic un update”, a precizat lt.col. Chircă.

De sâmbătă platforma pentru înscriere și programare a funcționat fără probleme. Persoanele eligibile pentru etapa a doua se pot înscrie, în funcție de categoria din care fac parte, la call center unic  021.4144425 și call center pus la dispoziție de DSP Suceava 021.4144430, precum și pe platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programarea în etapa a II-a la vaccinarea anti-Covid a debutat în salturi.
 Vizualizări articol: 1302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programarea în etapa a II-a la vaccinarea anti-Covid a debutat în salturi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei