Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2020 - Anul XXV, nr. 290 (7595)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaștere

Absolventă a Școlii Doctorale din USV, premiată de Academia Română

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O absolventă a Școlii Doctorale de la Facultatea de Ştiințe Economice și Administrație Publică (FSEAP) din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceavaa fost premiată de Academia Românăîn cadrul ceremoniei online, desfășurată pe 3 decembrie, în care s-au decernat premiile pentru anul 2018.

Daniela Mihaela Neamţu, doctor în economie din anul 2016, sub conducerea științifică a prof.univ.dr. Cristian Valentin Hapenciuc, a fost distinsă cu premiul „Victor Slăvescu”, oferit în domeniul științe economice, pentru teza de doctorat „Educația, vector al dezvoltării socio-economice”, publicată în anul 2018 la Editura Economică din București. Lucrarea premiată tratează o problemă de maximă importanţă şi relevanţă în contextul dinamicii specifice economiei mondiale a secolului al XXI-lea, folosind o metodologie complexă, concepută ca o acțiune simultană de instrumente, metode și tehnici de cercetare. Ea furnizează celor interesați clarificări și soluții cu privire la îmbunătățirea sistemului educațional, ca vector al dezvoltării socio-economice. Lucrarea premiată de Academia Română are ca referenți științifici profesori consacrați în mediul universitar românesc, între care prof.univ.dr. Gabriela Prelipcean, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, prof.univ.dr. D.H.C. Constantin Brătianu, Academia de Studii Economice din București,  prof.univ.dr. Teodora Roman, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, prof.univ.dr. D.H.C. Ionel Bostan, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, și prof. univ. dr. Cristian Valentin Hapenciuc, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Printre numele valoroase premiate de Academia Română amintim: Academicianul Răzvan Theodorescu, cu Premiul „George Oprescu”,regizorul Stere Gulea și criticul de teatru Marina Constantinescu, cu Premiul „Aristizza Romanescu”, Mircea Platon, redactor-șef al revistei „Convorbiri literare”, pentru cooperarea fructuoasă cu Academia Română.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Absolventă a Școlii Doctorale din USV, premiată de Academia Română.
 Vizualizări articol: 1539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Absolventă a Școlii Doctorale din USV, premiată de Academia Română0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei