Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 oct 2020 - Anul XXV, nr. 245 (7550)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICĂ

S.C. DAVALICIA S.R.L., cu sediul în localitatea Gura Humorului, Oraşul Gura Humorului, strada Voroneţ, nr. 114, Judeţul Suceava, România,a semnat Contractul de finanțare în data de 07.03.2018 pentru proiectul „CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICĂ”, cod SMIS 108009,proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2: Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritate de investiţii: 2.1 Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

 

Valoarea totală a proiectului este1.575.617,07 lei, din carevaloare eligibilă nerambursabilă din FEDR de 738.970,30 lei și valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național de130.406,53 lei.

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 - 2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Obiectivul generalal proiectului pleacă de la viziunea solicitantului, și anume aceea de a se constitui într-un element activ în dezvoltarea turismului în zona Bucovinei, o zonă plină de istorie și tradiție, și de a se alătura acelor actori capabili de a asigura servicii turistice de cea mai bună calitate. Pentru punerea în practică a ei, este necesară crearea condițiilor și direcțiilor de acțiune, mai exact realizarea unei pensiuni turistice și dezvoltarea unor activități cu caracter novativ de natură a da clientului confortul și satisfacția ce-l vor face să revină aici.

 

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Realizarea unei infrastructuri turistice de cazare armonioase și echilibrate, cu o dotare tehnică adecvată; Se propune realizarea unei infrastructuri turistice de dimensiune medie compusă din 7 camere duble, 1 apartament, loc de luat masa și spații pentru loisir, alei carosabile, parcare etc. Infrastructura va fi dotată cu echipamente necesare asigurării utilităților, precum și cu bunuri ce vor fi alese de un designer în ideea atribuirii unei personalități distincte pensiunii.

2.Dezvoltarea unei echipe pregătite și adaptate la cerințele turismului modern, orientate spre asigurarea confortului clientului, discretă și eficientă; Se propune o schemă de personal mai mare în comparație cu cele utilizate de pensiunile similare din Voroneț. Aceasta întrucât se dorește o abordare modernă și asigurarea unor servicii de calitate, de natură a genera un grad de ocupare superior.

3.Achiziţionarea unor servicii de natură a garanta implementarea proiectului în condiții de performanță (proiectare, consultanță, audit, publicitate etc.).

 

Perioada de implementare a proiectuluia fost de 53 luni, respectiv între data 30.06.2016 și data 31.10.2020, aceasta cuprinzând, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

S.C. DAVALICIA S.R.L. anunță finalizarea activităților proiectului„CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICĂ”, cod SMIS 108009,derulat începând cu data de 07.03.2018 în localitatea Gura Humorului, Oraşul Gura Humorului, strada Voroneţ, nr. 114, Judeţul Suceava, România, în baza Contractul de finanțare 1194 din 07.03.2018.

 

Printre rezultatele proiectului se numără:

1. Dezvoltarea activității prin realizarea unei infrastructuri turistice – realizarea unei construcții destinate cazării, asigurării servirii mesei și activităților, fiind utilată cu echipamente necesare asigurării utilităților și dotări, astfel că s-a apelat la un designer care a venit în sprijinul acțiunilor ce presupun achiziții de natură a asigura o notă specifică pensiunii.

2. Dezvoltarea resursei umane a societății, atât numeric, cât și din punct de vedere profesional - s-au angajat 5 persoane noi care vor beneficiat de o instruire specială.

3. Eficiență în implementarea proiectului - au fost contractate serviciile de proiectare care au coordonat realizarea investiției, astfel încât să fie garantată calitatea construcției și supravegherea activității constructorului, precum și un serviciu de consultanță care a sprijinit solicitantul, atât în perioada de elaborare a Cererii de finanțare, cât și ulterior în asigurarea managementului contractului; au fost de asemenea contractate servicii de audit, dirigenție de șantier și publicitate.

S.C. DAVALICIA S.R.L.,  telefon :  0757.577.782/0745 527 118,
e-mai : davalicia1@gmail.com,
Administrator : Ioan Florin Boicu

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICĂ.
 Vizualizări articol: 412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICĂ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei