Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iul 2020 - Anul XXV, nr. 153 (7458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Agresiune

Un sucevean l-a făcut ”KO” pe un agent de pază de la Costinești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Imagini în care se vede cum un tânăr, agent de pază la un bar din stațiunea Costinești, este lovit de un fost campion mondial la Wu Shu, în ultimii ani devenit un veritabil interlop în Dobrogea, au făcut miercuri turul televiziunilor și al site-urilor de știri. Toată presa a fost interesată de cel care a pornit agresiunea, luptătorul Cristian Lupu, însă a existat și un al doilea agresor, care i-a aplicat agentului de pază chiar lovitura ce l-a pus la pământ. Al doilea agresor este un sucevean în vârstă de 42 de ani, care s-a ales și el cu dosar penal, scrie presa constănțeană. Numele acestuia nu a interesat presa din Constanța, însă figura sa se distinge destul de bine pe imagini.  

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 02.30, despre producerea unui incident care a avut loc în incinta unui bar din stațiunea Costinești.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că un agent de pază, în vârstă de 21 de ani, a fost agresat fizic de către doi bărbați, unul dintre ei fiind campionul mondial la Wu Shu, Cristian Lupu, iar cel de-al doilea un bărbat de 42 de ani, din Suceava. Pe imagini se vede cum victima se apropie de Lupu, pentru a lua niște șervețele de la bar. Cei doi au probabil un schimb de replici, iar fostul luptător se ”aprinde” și îi aplică câteva lovituri tânărului agent de pază. Acesta din urmă nu cade, dar pare amețit de lovituri, iar când revine spre bar, amicul lui Lupu, suceveanul, îl lovește în figură și îl pune la pământ. Cei doi continuă apoi un spectacol grotesc, râd și chiar dansează. Oamenii din jur nu reacționează de frică, însă mai mulți au sunat la 112 și au alertat poliția.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice, având în vedere că cei doi au comis agresiunea într-un loc public, aglomerat, unde au produs stare de temere unui număr mare de persoane. Cei doi agresori urmau să fie audiați și probabil reținuți în arest, minimum 24 de ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean l-a făcut ”KO” pe un agent de pază de la Costinești.
 Vizualizări articol: 3145 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Un sucevean l-a făcut ”KO” pe un agent de pază de la Costinești1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei