Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 189 (7190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Temporar

Comercianții din piața din George Enescu vor fi mutați pe un teren din apropiere, pe timpul lucrărilor de modernizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comercianții din piața agroalimentară din cartierul George Enescu vor fi mutați pe un teren din apropiere, aflat în spatele Kaufland, pe perioada realizării lucrărilor de modernizare. Primarul Ion Lungu a spus că licitația pentru lucrările de modernizare a acestei piețe va avea loc în data de 29 august, iar în momentul de față municipalitatea poartă negocieri cu o firmă privată pentru a închiria un teren pe care să fie mutați comercianții.

„Pe acest tren vrem să facem o amplasare temporară a pieței, până se finalizează lucrările. Trebuie spus că am prins o sumă de un milion de lei, dintr-un credit nefolosit, în ședința Consiliului Local de pe 22 august, să avem baza de plecare la această investiție, în măsura în care vor demara lucrările în acest an. Vreau să cred că se va finaliza această licitație. E o licitație destul de interesantă, probabil că vor fi mai mulți competitori, sper să nu fie contestații, să putem adjudeca licitația și să demarăm lucrările în acest an”, a declarat Ion Lungu.

De precizat că, potrivit proiectului, suprafaţa desfăşurată a pieţei va fi de 3.000 de mp, iar modernizarea include şi realizarea unei parcări subterane de 59 de locuri. Valoarea lucrărilor se ridică la 10,797 milioane de lei. Termenul de realizare a investiţiei este de 24 de luni.

Parcarea va fi sub amplasamentul actualei pieţe agroalimentare din George Enescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comercianții din piața din George Enescu vor fi mutați pe un teren din apropiere, pe timpul lucrărilor de modernizare.
 Vizualizări articol: 1438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comercianții din piața din George Enescu vor fi mutați pe un teren din apropiere, pe timpul lucrărilor de modernizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei