Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 113 (7114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale

Lemn confiscat de poliţişti, în urma depistării în trafic a unor transporturi cu nereguli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Controalele în trafic efectuate de poliţişti în cursul ultimelor luni au dus la depistarea unor cantităţi importante de material lemnos, având acte de provenienţă şi transport în neregulă sau necorespunzătoare cantităţilor transportate. Două astfel de cazuri au fost înregistrate doar în cursul zilei de miercuri şi s-au finalizat cu aplicarea unor sancţiuni contravenţionale şi confiscarea lemnului transportat în mod ilegal.

Un prim astfel de caz a fost depistat în trafic înainte de ora 15.00, de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gălăneşti, care au oprit pentru control pe drumul comunal Costişa, din comuna Frătăuţii Noi, o autoutilitară condusă de un tânăr de 18 ani, din comuna Bilca. În interiorul autoutilitarei a fost identificat material lemnos, pentru care şoferul a declarat că nu deţine aviz de însoţire. Poliţiştii au cerut sprijinul specialiştilor silvici, care au inventariat lemnul, cantitatea constatată fiind de 1,5 metri cubi lemn de foc de esenţă fag, în valoare de 240 de lei. Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional, iar întreaga cantitate de lemn a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Putna.

La o oră şi jumătate distanţă, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Marginea au oprit pentru control, pe DN 17A din comuna Marginea, o autoutilitară condusă de un bărbat de 39 de ani, din comuna Bilca, administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în comuna Bilca. Bărbatul transporta în maşină material lemnos şi a prezentat pentru control două avize de însoţire primare. Poliţiştii au avut suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos înscrisă într-unul dintre avize, astfel încât au solicitat sprijinul specialiştilor silvici care au inventariat materialul lemnos. În urma măsurătorilor de inventariere, a fost constatată cantitatea de 22,67 metri cubi lemn de răşinoase, cu un plus de 3 metri cubi faţă de cantitatea înscrisă în aviz. Societatea comercială care efectua transportul a fost sancţionată contravenţional, iar lemnul a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Marginea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lemn confiscat de poliţişti, în urma depistării în trafic a unor transporturi cu nereguli.
 Vizualizări articol: 994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lemn confiscat de poliţişti, în urma depistării în trafic a unor transporturi cu nereguli0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei