Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 113 (7114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită electorală

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, vine sâmbătă la Suceava pentru a se întâlni cu simpatizanții acestui partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, va fi prezent sâmbătă în Suceava pentru a se întâlni cu membrii și simpatizanții acestui partid din județ. Liderul ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a declarat că alături de Călin Popescu Tăriceanu va fi prezentă o delegație formată din lideri naționali ai partidului, dar și fostul ministru de Finanțe Varujan Vosganian, candidat din partea zonei Moldova la alegerile pentru Parlamentul European. Alexandru Băișanu a spus că întâlnirea cu membrii și simpatizanții din județ va avea loc sâmbăta aceasta, începând cu ora 9:30, la Casa Culturii din Suceava. „La această întâlnire vom discuta despre problemele municipiului, dar și despre cele ale județului Suceava, despre nevoia de a avea o relație pozitivă cu toți cei care reprezintă în momentul de față Uniunea Europeană și despre dorința ALDE de a trimite cât mai mulți europarlamentari în Parlamentul European pentru a sprijini toate proiectele de care România are nevoie, pentru că România are într-adevăr nevoie. S-a demonstrat până acum că mulți dintre europarlamentarii pe care i-am trimis noi, românii, în Parlamentul European, prin votul nostru, nu au făcut decât să atace România, nu au făcut decât să creeze o imagine negativă a României în fața celorlalte state din Europa. Cred că lucrul acesta trebuie schimbat, iar în Parlamentul European trebuie trimiși oameni cu experiență și oameni care să aibă măcar un dram de patriotism”, a declarat liderul ALDE Suceava.

El a mai precizat că după vizita în municipiul Suceava, Călin Popescu Tăriceanu și delegația de la București vor participa la o întâlnire electorală la Gura Humorului, care va începe la ora 12:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, vine sâmbătă la Suceava pentru a se întâlni cu simpatizanții acestui partid.
 Vizualizări articol: 1263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, vine sâmbătă la Suceava pentru a se întâlni cu simpatizanții acestui partid1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei