Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 127 (6837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Semne de întrebare

O femeie de 40 de ani şi fătul nenăscut de 8 luni au murit în ambulanţa care trebuia să-i ducă la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sfârşit cu semne de întrebare pentru o femeie de numai 40 de ani, însărcinată în luna a opta. Sâmbătă seară, sora Petronelei Moglan a chemat ambulanţa după ce femeia a acuzat probleme medicale. Gravida a fost preluată de echipajul medical şi urma să fie transportată la Spitalul Municipal Fălticeni. Din păcate, în drumul dinspre satul Bogata, comuna Baia, acolo unde se afla femeia, şi până la Fălticeni s-a produs tragedia.

Atât mama, cât şi fătul nenăscut au murit. Totul pare învăluit în mister în jurul acestui deces, mai ales că Petronela Moglan nu se afla sub vreun tratament și nu era cunoscută cu antecedente medicale.

Lucrurile vor fi ceva mai clare după necropsia pe care specialiştii de la Serviciul de Medicină Legală Suceava o vor efectua în cursul zilei de astăzi.

Din primele date se pare că femeia decedată era în conflict cu rudele din partea fostului soţ, iar unul din motive ar fi chiar sarcina pe care o avea.

Petronela Moglan a rămas fără soţ în urmă cu aproximativ 9 ani, după ce casa din satul Poiana Mărului, comuna Mălini, a fost mistuită de un puternic incendiu.

Ulterior, între ea şi rudele din partea soţului au apărut mai multe divergenţe, iar în ultimele luni aceste neînţelegeri s-au înmulţit. Cert este că în urmă cu câteva săptămâni, Petronela Moglan s-a mutat de la casa din Poiana Mărului la Bogata, la sora ei. Femeia mai are doi copii care au rămas acum orfani.

Ancheta derulată de poliţişti în acest caz va depinde foarte mult de rezultatele necropsiei şi de concluziile pe care le vor trage medicii legişti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie de 40 de ani şi fătul nenăscut de 8 luni au murit în ambulanţa care trebuia să-i ducă la spital.
 Vizualizări articol: 6314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 5 voturi
O femeie de 40 de ani şi fătul nenăscut de 8 luni au murit în ambulanţa care trebuia să-i ducă la spital2.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei