Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2015 - Anul XX, nr. 262 (6074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violenţă

Tânăr înjunghiat în abdomen, pe o stradă din Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost înjunghiat cu un cuţit în zona abdomenului, agresiunea petrecându-se pe strada Gheorghe Doja din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, la puţin timp după ce victima şi agresorul au părăsit un restaurant. Agresiunea s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4.40.

Din ancheta derulată de poliţie rezultă că tânărul înjunghiat, Gheorghe S., în vârstă de 29 de ani, din municipiul Suceava, s-a deplasat sâmbătă noapte într-un restaurant, alături de încă trei prieteni, cu vârste de 15, 17 şi 18 ani. În jurul orei 4.40, după ce au ieşit din local, în stradă, cei patru au fost acostaţi de un tânăr care s-a aflat şi el în acelaşi local şi care a început să-i ameninţe cu un cuţit.

Tinerii au fugit, dar în zona intersecţiei străzilor Gheorghe Doja şi Jean Bart au fost ajunşi din urmă de agresor. Gheorghe S., tânărul în vârstă de 29 de ani, a fost înjunghiat. Ceilalţi trei tineri au fugit iniţial, însă s-au întors în momentul în care l-au auzit pe prietenul lor strigând că a fost înjunghiat. Cei trei au reuşit să-l imobilizeze pe agresor.  

Patrula Secţiei de Poliţie Burdujeni, deplasată la faţa locului, l-a identificat pe agresor în persoana lui Ştefan Cristian Colomei, în vârstă de 21 de ani, din comuna Româneşti, judeţul Botoşani.

Tânărul înjunghiat a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava. El a fost diagnosticat cu o plagă prin înjunghiere, de circa 2 centimetri, fără ca leziunea să pună probleme deosebite. În urma examinării medico-legale a rezultat că leziunile suferite de tânăr necesită 12-15 zile de îngrijiri medicale.

Ancheta poliţiei continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.

Cei patru tineri au declarat că nu au avut nici un conflict anterior cu agresorul, iar acesta a sărit la ei fără nici un motiv. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr înjunghiat în abdomen, pe o stradă din Burdujeni.
 Vizualizări articol: 4425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânăr înjunghiat în abdomen, pe o stradă din Burdujeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cir de sâmburei (reţeta moldovenească) Dacă italiana ”cucina povera” a reuşit să dea lumii întregi reţete celebre azi, precum pizza ori polenta, bucătăria săracului de pe la noi nu este mai prejos în simplitate şi savoare. Chiar dacă mămăliguţa şi polenta sunt... Citeşte