Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2014 - Anul XIX, nr. 195 (5704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandat

Arestat pentru tentativă de omor, după ce a atacat doi tineri aflaţi într-o maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătorii Tribunalului Suceava au decis vineri arestarea preventivă a unuia dintre cei doi suspecţi ai agresiunii de la începutul acestei luni, când doi tineri au ajuns la spital, unul dintre ei cu o fractură de craniu, după ce au fost atacaţi în timp se deplasau cu o maşină pe stradă, în apropierea gării Iţcani.

La cererea procurorilor criminalişti, Dumitru Scripcariu (33 de ani) a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, tânărul fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Celălalt suspect este Adrian Scripcariu (31 de ani), fratele celui arestat, suspect care însă nu se află în ţară, fiind plecat în Italia.

Cel mai probabil, anchetatorii vor cere şi emiterea unui mandat de arestare preventivă, în lipsă, pe numele acestuia, pentru aceeaşi acuzaţie, urmând ca respectivul să fie dat în urmărire generală.

Cei doi fraţi Scripcariu s-au ales cu dosar penal după ce în seara zilei de 1 august a.c. au atacat cu obiecte contondente (topoare şi bâte) un autoturism BMW în care se aflau doi tineri, Dumitru Bergheaua (33 de ani) şi Afin Pleşa (19 ani), aceştia din urmă ajungând la spital, primul în stare destul de gravă.

Agresiunea s-a petrecut pe strada Aurel Vlaicu, în zona gării Iţcani, autoturismul BMW fiind avariat în urma altercaţiei.

Iniţial, fapta a fost încadrată la loviri sau alte violenţe, însă, ulterior, după ce medicii au stabilit că viaţa uneia dintre victime (Dumitru Bergheaua) a fost pusă în pericol, anchetatorii au schimbat acuzaţiile în tentativă de omor.

Joi dimineaţă, ofiţeri de la Investigaţii Criminale au descins cu mandate de percheziţie la domiciliile celor doi fraţi şi l-au săltat pe Dumitru Scripcariu, celălalt frate fiind plecat din ţară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat pentru tentativă de omor, după ce a atacat doi tineri aflaţi într-o maşină.
 Vizualizări articol: 2624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Arestat pentru tentativă de omor, după ce a atacat doi tineri aflaţi într-o maşină5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei