Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2014 - Anul XIX, nr. 117 (5626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

Cinci suspecţi de furt, prinşi de poliţie în 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci suspecţi de furt, puşi sub acuzare pentru comiterea a nouă fapte, au fost prinşi de poliţişti acum două zile, în interval de aproximativ 24 de ore. Doi dintre autori sunt minori în vârstă de 15 ani, unul dintre ei furând bijuterii din aur şi argint în valoare de 5.000 de lei.

Într-un prim caz, la Fălticeni, a fost depistat autorul unui furt din boxa unei locuinţe din localitate, fapta fiind comisă în noaptea de 19 spre 20 aprilie. Suspectul, Nicolae Şestac, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Fălticeni, furase mai multe lansete de pescuit şi produse alimentare, evaluate la 500 de lei.

Având în vedere că acesta este suspect în mai multe cauze de furt, anchetatorii au decis ca el să fie reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. Ieri, Judecătoria Fălticeni a dispus ca bărbatul să fie cercetat în stare de libertate, sub control judiciar.

 

Doar unul dintre autori a fost arestat preventiv

Tot joi, anchetatorii de la Poliţia municipiului Vatra Dornei l-au prins pe autorul a cinci furturi din autoturisme, comise în noaptea de 11 spre 12 mai. Poliţia precizează că Alexandru Covaci, în vârstă de 20 de ani, din Gura Humorului, a recunoscut comiterea faptelor, fiind reţinut pentru 24 de ore. De precizat că pe numele tânărului de 20 de ani figura o măsură preventivă de control judiciar pentru un alt dosar penal în care este cercetat. Este vorba de un dosar de trafic de droguri instrumentat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava. Având în vedere toate aceste aspecte, Judecătoria Vatra Dornei a emis pe numele tânărului mandat de arestare pentru 30 de zile.

Tot joi, poliţiştii au mai prins un minor de 15 ani, din Ostra, care a sustras poşeta unei gestionare de la un magazin din Suceava, şi un altul, tot de 15 ani, din Pojorâta, care, în aceeaşi zi, a intrat într-o locuinţă din Sadova, de unde a furat bijuterii din aur şi argint în valoare de circa 5.000 de lei.

„În urma activităţilor desfăşurate şi a identificării autorului au fost recuperate toate bijuteriile şi predate părţii vătămate”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei.

În fine, poliţiştii au mai identificat un tânăr de 24 de ani, din Suceava, care, în noaptea de 21 spre 22 mai, a spart geamul de la uşa de acces dintr-un magazin din localitate, pătrunzând în interior, fără însă a reuşi să fure nimic.

În cazul ultimilor trei s-a luat din start decizia de a fi cercetaţi în stare de libertate.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci suspecţi de furt, prinşi de poliţie în 24 de ore.
 Vizualizări articol: 2309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci suspecţi de furt, prinşi de poliţie în 24 de ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei