Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 mai 2014 - Anul XIX, nr. 117 (5626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Menţiune

Colegiul „Vasile Lovinescu” a participat la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Recent a avut loc la Plaza România din Bucureşti a XI-a ediţie a Târgului Firmelor de Exerciţiu, o ediţie internaţională, organizată de Colegiul Economic “Costin C. Kiriţescu”, eveniment la care municipiul Fălticeni a fost reprezentat de Colegiul “Vasile Lovinescu”.

În competiţie s-au înscris 92 de firme de exerciţiu din ţară şi străinătate, cu participare directă, şi 23 de firme de exerciţiu cu participare indirectă.

Trei firme de exerciţiu din Fălticeni, FE Agrifruct SRL, coordonată de prof. Anişoara Manolache (Cristian Chiril, Liana Irimia, Iulia Nechita, Daniela Nicolaescu, Cezar Rotariu – elevi în clasa a XI-a SA), FE Art Peisaj SRL, coordonată de prof. Florenţa Bocanci (Lăcrămioara Adumitresei, Marilena Antohi, Andreea Cocoloş, Iulian Corbu, Ciprian Lungu – elevi în clasa a XII-a SB), şi FE Marketing Expert SRL, coordonată de prof. Amalia Stafie (Elena Boaru, Gabriel Mitria, Marius Aniţa, Viorica Aldea, Petruţa Ciotină – elevi în clasa a XI-a SB), au concurat pentru un loc pe podium. FE Art Peisaj SRL a obţinut Menţiune la secţiunea “Cel mai bun spot”.

Prof. Florenţa Bocanci a declarat: “Este un rezultat foarte bun pentru şcoala noastră, deoarece este prima participare la un târg internaţional. Considerăm că prin prezenţa la acest eveniment am adus un plus de valoare atât cunoştinţelor elevilor, cât şi activităţii noastre de dascăli, deoarece echipele de elevi şi-au însuşit din experienţa colegilor din întreaga ţară şi din străinătate, iar noi, profesorii, pe lângă coordonarea activităţii echipelor, am participat la training-ul <Utilizarea Ghidului Virtual pentru Educaţie Antreprenorială>, organizat de Junior Achievement. Sperăm să reprezentăm cu cinste colegiul şi municipiul Fălticeni şi la alte târguri naţionale şi inernaţionale ale firmelor de exerciţiu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul „Vasile Lovinescu” a participat la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu.
 Vizualizări articol: 1974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Colegiul „Vasile Lovinescu” a participat la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei