Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 244 (5451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demersuri

Proiectul construcţiei unei fabrici de agropeleţi a fost prezentat la mai multe ambasade din România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectul pentru construcţia unei fabrici de agropeleţi, iniţiat de Consiliul Judeţean Suceava, a fost prezentat la mai multe ambasade din România, pentru obţinerea finanţării el urmând să fie înaintat şi ministerelor Economiei şi Fondurilor Europene. Anunţul a fost făcut de preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, care a adăugat că acelaşi proiect l-a prezentat şi mai multor ambasade din România, cu scopul obţinerii finanţării necesare în vederea realizării investiţiei. Nechifor a amintit că prin construcţia acestei fabrici se va asigura agentul termic la centrele sociale aflate în subordinea administraţiei judeţene. El a precizat că instituţia pe care o conduce cheltuieşte anual o sumă de aproximativ două milioane de euro pentru asigurarea agentului termic în centrele sociale din judeţ.

„Noi estimăm o scădere radicală a costurilor cu agentul termic după realizarea acestei investiţii. Iar din economiile făcute vom reuşi să susţinem partea de investiţii pentru ceea ce înseamnă modernizarea cazanelor şi a instalaţiilor tehnologice. Aceste lucrări însemnă şi investiţii pentru modernizare, pentru că din păcate avem încă instalaţii şi cazane care sunt vechi de 30 de ani şi nu mai prezintă nici siguranţă în exploatare şi nici randament”, a explicat Cătălin Nechifor.

El a mai precizat că pentru realizarea acestei investiţii ar fi necesară o sumă cuprinsă între 500.000 şi 800.000 de euro. Şeful administraţiei judeţene a subliniat că acest proiect, unic în ţară, va avea impact bugetar, pentru că se vor realiza economii, impact social, pentru că vor fi asigurate condiţii mai bune de viaţă pentru persoanele din centrele sociale, iar impactul asupra mediului va fi zero. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul construcţiei unei fabrici de agropeleţi a fost prezentat la mai multe ambasade din România.
 Vizualizări articol: 1420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Proiectul construcţiei unei fabrici de agropeleţi a fost prezentat la mai multe ambasade din România5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei