Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 113 (5320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune

Lăsat lat pe drum, după ce s-a luat de un grup de elevi care se întorceau de la şcoală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un individ în vârstă de 45 de ani, din comuna Putna, a fost găsit de poliţie căzut pe carosabil, lovit la cap, fiind bătut de un adolescent de 16 ani care se afla într-un grup de elevi care se întorceau de la şcoală.

Potrivit poliţiei, victima a fost cea care a început scandalul, după ce, fiind în stare de ebrietate, s-a luat de elevii respectivi.

Toată povestea s-a petrecut vineri după-amiază, când poliţia a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex masculin este căzută pe drumul comunal care duce dinspre DN 2H către staţia CFR Putna.

Victima, Sorin P., din Putna, a consumat în acea zi, împreună cu un consătean, băuturi alcoolice la mai multe crâşme din localitate.

La o distanţă de aproximativ 100 de metri de gară, Sorin P. a acostat mai mulţi tineri care se întorceau de la şcoală şi care tocmai coborâseră din microbuzul de transport persoane.

Sorin P. i-a înjurat pe doi dintre elevi, doi adolescenţi în vârstă de 16 ani, localnici, aruncând şi cu pietre în direcţia acestora.

La un moment dat, precizează poliţia, Sorin P. i-a tras o palmă peste faţă unuia dintre cei doi adolescenţi, iar acesta a ripostat şi l-a lovit cu pumnul pe individul aflat în stare de ebrietate. Acesta din urmă s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se de asfalt.

Sorin P. a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spitalul din Rădăuţi.

„Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, urmând ca în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei și a constatărilor medico-legale să se stabilească cu exactitate încadrarea juridică a faptei”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăsat lat pe drum, după ce s-a luat de un grup de elevi care se întorceau de la şcoală.
 Vizualizări articol: 2312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Lăsat lat pe drum, după ce s-a luat de un grup de elevi care se întorceau de la şcoală4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cercetare trimis de
(20 mai 2013, 12:03:41
Eu zic ca tanarul a actionat in legitima aparare . Nici mie nu imi plac personele care consuma alcoolice si apoi se lega de unul si altul pe spatiul public. Sunt de varsta apropiata de cea a victimei si as fi procedat la fel
2.   Comentariu trimis de
(20 mai 2013, 21:00:08
si mie mi se pare corect, chiar daca sunt de varsta agresorului, tanarul s-a aparat , numai ca s-ar parea sa-l coste aceasta ''isprava'', ca la noi nu functioneaza legitima aparare normal , in legislatia romaneasca , ci taman pe dos!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei