Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 64 (5271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Creanţe

SC Drumuri şi Poduri are de recuperat 6,4 milioane de lei în contul lucrărilor executate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Societatea comercială Drumuri şi Poduri SA, al cărei unic acţionar este Consiliul Judeţean, are de recuperat de la clienţi creanţe în valoare de 6,4 milioane de lei în contul lucrărilor executate. Administratorul special al unităţii, Eugen Girigan, a declarat că cea mai mare sumă, în speţă 4,55 de milioane de lei, o are de recuperat de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri. Sume importante, a spus Girigan, sunt de încasat şi de la o serie de primăriii sucevene precum Dumbrăveni- 847.000 de lei, Siret- 712.000 de lei, Rădăuţi- 195.000 de lei, Gura Humorului- 189.000 de lei, Mitocu Dragomirnei- 292.000 de lei, Udeşti- 139.000 de lei şi Buneşti- 180.000 de lei. Pentru recuperarea banilor, SC Drumuri şi Poduri SA a încheiat în unele cazuri grafice de eşalonare a plăţilor, iar în altele s-a adresat instanţei de judecată. Unitatea are deja hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile în cazul primăriilor din Udeşti şi Siret şi în cazul societăţii Civica. Girigan a ţinut să sublinieze că unitatea pe care o conduce a încheiat cu Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri un grafic de plată a creanţelor pe trei ani de zile, care este respectat întocmai. El speră ca parte din creanţele de la primării să le recupereze după aprobarea bugetelor pe acest an, întrucât acestea au obligativitatea să stingă 85% din arierate până la finele lunii martie. Amintim că SC Drumuri şi Poduri SA se află în insolvenţă, având în derulare un program de restructurare menit să salveze societatea de la faliment. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SC Drumuri şi Poduri are de recuperat 6,4 milioane de lei în contul lucrărilor executate.
 Vizualizări articol: 1179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SC Drumuri şi Poduri are de recuperat 6,4 milioane de lei în contul lucrărilor executate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei