Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 nov 2009 - Anul XIV, nr. 276 (4262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucrare ISPA

Noile conducte de apă potabilă, extinse peste apa Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O lucrare care ar fi blocat traficul rutier pe un sens de mers de pe principala arteră rutieră dintre cartierul Burdujeni şi restul Sucevei va începe săptămâna aceasta, dar pe un traseu deviat cu câţiva zeci de metri.
Mai exact, conductele de apă potabilă care trebuiau să fie montate chiar în structura podului care trece peste apa Sucevei, în zona Bazarului, vor fi montate, dar pe un alt traseu, pentru a se ajunge cu acestea pe pasarela alăturată, care susţine conducte de termoficare.
Deşi proiectul iniţial pentru lucrările ISPA prevedea “îngroparea” conductelor în structura podului, după spargerea stratului de asfalt, atât pericolul reprezentat de o asemenea operaţiune, cât şi disconfortul creat celor aflaţi în trafic, prin blocarea timp de minim două săptămâni a unui sens de mers pe pod şi în zonele dinainte şi de după acesta, au determinat municipalitatea suceveană şi firma executantă, TMUCB, să caute o nouă soluţie tehnică.
“Ideea traversării râului pe acea estacadă a fost avansată mai demult, dar cum nu se ştia cui aparţine, nu a putut fi prinsă în proiectul iniţial. Între timp s-au făcut cercetări, din care a rezultat că este un bun al municipiului, administrat de municipalitate, încât am cerut modificarea proiectului, noua conductă de apă potabilă urmând să fie ancorată alături de cele de termoficare”, a explicat viceprimarul Sucevei, Viorel Seredenciuc.
Chiar şi aşa, lucrările de montare a unei noi conducte de apă potabilă, în continuarea celor efectuate deja pe două porţiuni ale străzii Calea Unirii, vor afecta circulaţia rutieră, în special banda de mers către Iulius Mall.
Continuarea acestor lucrări, pe porţiunea cuprinsă între podul peste apa Sucevei şi până la intersecţia cu strada Traian Vuia, ar însemna o nouă perioadă de blocaje rutiere pe Calea Unirii, un întreg sens de mers urmând să fie închis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noile conducte de apă potabilă, extinse peste apa Sucevei.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Noile conducte de apă potabilă, extinse peste apa Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei