Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 nov 2009 - Anul XIV, nr. 276 (4262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pasiune ucigătoare

Cea mai mare partidă de vânătoare din Suceava, organizată pentru un grup de spanioli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Criza economică mondială nu pare să fi afectat prea mult una dintre cele mai vechi îndeletniciri din lume – vânătoarea, practicată astăzi doar din pasiune.
Astfel, deşi anul acesta se preconiza o scădere masivă a numărului de vânători străini veniţi să vâneze în pădurile din Suceava, săptămâna aceasta este aşteptată sosirea unui grup de spanioli dornici să vâneze nu mai puţin de 50 de mistreţi.
Aceştia vor să plece acasă nu doar cu trofeele mistreţilor – colţii, ci şi cu trofeul unui rege al pădurii – ursul.
Ca urmare a solicitării lor, transmisă Direcţiei Silvice Suceava, pentru săptămâna în curs se pregăteşte una dintre cele mai mari partide de vânătoare din Suceava, care se va desfăşura pe parcursul mai multor zile, atât la pândă, cât şi la goană, în pădurile de pe teritoriul mai multor ocoale silvice.
Spaniolii, aşteptaţi într-un grup de 6 – 10 persoane, vor vâna cu armele proprii, aşa cum au preferat să facă majoritatea vânătorilor străini veniţi pe meleagurile noastre, chiar dacă pentru asta trebuie să treacă de o mulţime de alte proceduri de securitate, impuse de lege.
Pe lângă taxele de organizare a vânătorii, costurile de cazare şi transport, spaniolii vor avea de achitat o sumă de aproximativ 35.000 de euro dacă vor vâna cei 50 de mistreţi pentru care au solicitat aprobare, precum şi o sumă între 5.000 – 10.000 de euro pentru un urs de mărime medie.
Dacă în anii trecuţi, cei mai mulţi vânători străini ajunşi la Suceava erau cei germani şi austrieci, în ultima perioadă, cele mai multe solicitări au venit din partea spaniolilor, încântaţi de sălbăticia pădurilor de la noi şi de faptul că vânătoarea se face la fel ca pe vremuri, nu în ţarcuri strâmte, în care vânatul nu are unde să fugă din bătaia armei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai mare partidă de vânătoare din Suceava, organizată pentru un grup de spanioli.
 Vizualizări articol: 692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Cea mai mare partidă de vânătoare din Suceava, organizată pentru un grup de spanioli4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa va fereasca sfantul trimis de
(24 nov 2009, 19:57:05
daca prind un spaniol de asta prin padure ii dau zile de ingrijire medicala de 35000 de euroi cat da ei pe 50 de animale vii, fiinte a lui Dumnezeu, fauna patriei noastre.

Directia silvica nu planteaza un copacel pe nicaieri, nu populeaza o padure un crang , nimic, la noi totul se taie si se braconeazain nestire cu acoperire de vanatoare. In austria un sucevean a calcat o veverita de padure care zacea pe asfalt fiind bolnava, dar cu toate astea a platit daune ministerului mediului de acolo vreo 10000 de euro si abia a scapat de alte belele, dar la noi vin toti si vaneaza pe capete ca de noi suntem "jmecheri" luam comisioane
2.   Rusine sa le fie!!!! trimis de
(24 nov 2009, 21:09:34
dupa ce suntem considerati tigani si hoti,aici in Spania,le mai organizati cea mai mare partida de vanatoare rasistilor de spanioli!!! DESTEAPTATE ROMANE,pentru 35000 de euro se pierd atatea fiinte nevinovate???? que les den a por el culo a los putos espanoles de mierda!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei