Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iun 2009 - Anul XIV, nr. 134 (4120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ

IŞJ scoate la titularizare peste 350 de catedre

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul Şcolar Suceava scoate la concursul de titularizare de pe 15 iulie peste 350 de posturi vacante în şcolile din judeţ. Înscrierea la examen se face până pe 19 iunie, în centrele organizate de IŞJ, Colegiul Tehnic „Petru Muşat”, respectiv Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”.
Inspectorul şcolar general adjunct Virginel Iordache a declarat că „după 19 iunie nu se mai acceptă nici un dosar. Toate posturile sunt afişate la IŞJ, la centrele de concurs şi pe site-ul Inspectoratului Şcolar. Dorim un examen cu transparenţă totală şi egalitate de şanse pentru toţi concurenţii”.
Candidaţii la titularizarea din acest an vor concura pentru ocuparea unuia dintre cele 355 de posturi vacante scoase la concurs, iar adjunctul IŞJ Virginel Iordache a precizat că „se estimează o participare de aproximativ 1500 de concurenţi”. Cele mai multe posturi vacante titularizabile sunt la educaţie fizică, şi anume 52 de catedre. Pentru educatoare au fost scoase la concurs 50 de catedre vacante, iar pentru învăţători, 38 de posturi.

 

Nici un post titularizabil la chimie

Fizica, geografia, istoria şi chimia sunt discipline cu deficit de posturi, iar Virginel Iordache a spus că „nici un post de chimie cu o viabilitate mai mare de patru ani, adică titularizabil, nu este vacant în judeţ”.
După finalizarea înscrierilor la concurs, în perioada 22-26 iunie, la IŞJ vor fi verificate şi avizate dosarele depuse, iar între 29 iunie-3 iulie candidaţii îşi vor valida fişa de înscriere prin semnătură. Concursul de titularizare în învăţământ de anul acesta se va desfăşura la Suceava în două centre de examen, organizate la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” şi Colegiul „Al. I. Cuza”, şi la şcolile arendate lor, şi anume Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, respectiv şcolile generale Nr. 10 şi 11 din Burdujeni.
La „Petru Muşat” şi şcolile arondate vor susţine examenul profesorii de educaţie fizică, matematică, fizică, chimie, istorie, geografie, discipline tehnice şi filozofie, iar la “Al. I. Cuza”, învăţătorii, educatorii, şi profesorii de limba română şi cei de limbi moderne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IŞJ scoate la titularizare peste 350 de catedre.
 Vizualizări articol: 2524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IŞJ scoate la titularizare peste 350 de catedre0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nelamurire trimis de
(11 iun 2009, 18:16:02
Ce a facut Hrenciuc pana acuma?De ce nu a scosposturile laconcurs?

Sau e foarte flamand Iordache?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei