Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 aug 2008 - Anul XIII, nr. 199 (3880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Implicare

Dr. Raed Arafat cere anchetă serioasă în cazul deturnării ambulanţei de la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Sănătăţii Publice se implică în cazul ambulanţei deturnate de la Suceava.

Şeful departamentului pentru medicina de urgenţă din minister, dr. Raed Arafat (foto), ne-a declarat, ieri, că este la curent cu evenimentele de la Suceava, pe care le-a apreciat drept „grave” şi cere Ministerului de Interne o anchetă „extrem de serioasă” în legătură cu ceea ce s-a întâmplat.

Dr. Arafat a declarat că, dacă se va dovedi până la urmă că echipajul de pe ambulanţă a fost ameninţat cu cuţitul, „trebuie să se ia măsuri împotriva celor care au săvârşit această agresiune”.

„Practic, dacă a existat acel cuţit, rudele au luat personalul ostatic şi sper că poliţia va lua măsuri împotriva celor care au făcut asta. 200 de lei amendă nu este o soluţie împotriva celor care au pus cuţitul la gâtul unui şofer de pe o ambulanţă. Au ameninţat personalul şi l-au obligat să meargă altundeva şi asta este inacceptabil. Voi discuta la Ministerul de Interne şi voi încerca să aflu toate detaliile acestui caz, extrem de serios, care ridică şi probleme de protejare a personalului care lucrează la Ambulanţă”, a precizat dr. Raed Arafat.

Cel care a înfiinţat în România SMURD (Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare) nu a dorit să comenteze aspectele care l-ar fi putut determina pe şofer să declare poliţiştilor că de fapt nu a fost ameninţat cu cuţitul şi nici cum ar fi ajuns să meargă pe un alt traseu în absenţa unei presiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dr. Raed Arafat cere anchetă serioasă în cazul deturnării ambulanţei de la Suceava.
 Vizualizări articol: 2200 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Dr. Raed Arafat cere anchetă serioasă în cazul deturnării ambulanţei de la Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Red trimis de
(25 aug 2008, 12:04:58
Doctorul arafat ar trebui sa i invete meserie pe doctorii de la suceava. Intri in spital sanatos si iesi cu picioarele inainte. De asta fug toti de spitalul din suceava. Daca n au bani .... mori.
1.1  RE: Red trimis de
(25 aug 2008, 18:21:14
Doctorul Raed Arafat , ar trebui sa ia incompetentii de medici din Spitalul Suceava, la el ,sa-i invete si sa-i specializeze sa ingrijeasca bolnavii, nu sa ceara cercetari fata de ei. El nu stie ca acesti medici nu ar face fata nici unui examen de sesiune de an III de medicina, asa de cascati sunt.
2.   H...DR.Arafat trimis de
(25 aug 2008, 12:22:03
...sa mearga si sa afle PERSONAL cum sint spitalele in judetele periferice si dupa aia sa deschida gura.Ca m-am cam saturat de astia care stau la comfort 1 si urla de cei din ,,mocirla,,.
2.1  RE: H...DR.Arafat trimis de
(25 aug 2008, 15:49:59
Chiar nu cred ca DL Raed Arafat merita cuvintele tale. A facut multe pentru Romania, chiar mai multe ca un roman. Nu arunca cu mizerie fara sa te stii mai bun ca dumnealui.
2.2  RE: H...DR.Arafat trimis de
(25 aug 2008, 17:02:48
corect! chiar daca put ,SI CHIAR PUT,mhai, araboiu' chiar a facut ceva !
2.3  RE: H...DR.Arafat trimis de
(25 aug 2008, 17:49:30
a fost sa vada personal spitalul suceava, dar a vazut ceea ce carlan si motan au dorit sa arate-marile realizari ale epocii lor:dulapurile de la UPU,targile si peretii nou vopsiti;ca si ceilalti mai mari care au venit in spital, au fost condusi numai pe anumite trasee, sa nu vada si balaurii de sub poleiala, ca altfel seful de la upu si managerul isi scapau scaunele caldute de sub fund!
3.   Ostatec trimis de
(25 aug 2008, 13:37:20
Ar trebui ca din spaga ce o primesc de la bolnavi sa cumpere detergenti si desinfectanti si sa faca curatenie in spital ca iti este greata ce mizerie este.

De la usa de la intrarea in salon ,geamuri,calorifere jigoase cu paianzeni de-un deget printre ele,miros uarat.

In fiecare salon sa puie cate o cutie a milei ,incuiata cu un lacat (sa scie ,bani pentru curatenie) si la sfarsit de saptamana din banii colectati sa se aprovizioneze cu cele de trebuinta pentru curatenie(aspiratoare moderne cu apa ,detergenti,cosuri pt.gunoi cu saci menajeri ,etc.)

Dupa cum este dotat salonul iti dai seama ce gospodar este medicul.

Daca este mizerie e clar ca este un jigos si umbla doar dupa ciubucuri .

MEDICILOR FITI GOSPODARI,NU CERETI NUMAI FONDURI DE LA GUVERN,CAUTATI SI SPONSORI.
4.   Arafat salvatorul trimis de
(25 aug 2008, 17:31:17
daca este in romania un om care si-a onorat meseria si calitatea de om,acesta este domnul doctor raed arafat.sper ca va fi candva ministrul sanatatii.
5.   Iordanianul trimis de
(25 aug 2008, 17:40:03
Nu conteaza ca este palestinian si cu cetatenie iordaniana si romana. In anul 1993 a infiintat pe bani proprii primul serviciu SMURD din Romania. Sa fim drepti. Daca as avea influenta l-as numi Ministrul Sanatatii fara nici un fel de prejudecata. Omul sfinteste locul.
6.   Romanica trimis de
(25 aug 2008, 18:03:08
Pe voi va freaca grija de ARAFAT, CARLANI, MOTANI... Dar unde dracul se mai antampla ca un echipaj de ambulanta, care la urma urmei a intervenit sa salveze o viata sa fie deturnat ca asa vor muschii tugulanilor. ne meritam soarta.
7.   In disperare trimis de
(25 aug 2008, 18:52:22
Stimabililor, nu criticati bietii oameni care au actionat in favoarea salvarii unui pacient, pacient care era mort daca ajungea pe mana calailor de la Radauti sau Suceava. Asta ar trebui sa-l preocupe pe Arafat, de ce doctorii din judetul Suceava sunt renumiti in toata tara ca spagari si needucati. Acesti calai ar trebui cercetati, dar cine? Arafat? Eu sper ca nu se va ajunge pana acolo incat oamenii sa -si faca singuri dreptate ca va fi deranj mare pentru multi medici, popi, militieni, procurori, etc.
8.   Dezastru trimis de
(25 aug 2008, 20:34:01
am avut ocazia sa ajung prin spitalul din suceava si am ramas socat in ce stare era daca era un spital de caini ara mai ingrijit CONCLUZIAce miam traso de la spitale ca toti FURA
8.1  RE: Dezastru trimis de
(26 aug 2008, 09:44:16
ti-ai "traso"...?!!!!! SUA...?!!! Vezi fraiere ca te cauta FBI-ul de dobitoc sa te expuna ca pe o ciudatenie ce esti...!
9.   Medici trimis de
(26 aug 2008, 10:31:57
de ce nu cere anchetarea medicilor care ia spaga sau care sant incopetenti.
10.   Mare scofala trimis de
(26 aug 2008, 11:29:48
ei na ce daca a mers la iasi a salvat o viata ca in spitalurile astea de la noi murea sigur......sa fie testati medicii din sv asta sa le dea de gindit ca sunt mediocrii brava soferului ca a mers

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei