Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2008 - Anul XIII, nr. 139 (3820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sâmbătă

Trei accidente în câteva ore, pe fondul consumului de alcool

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Statisticile poliţiei rutiere, care arată că accidentele rutiere provocate de persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice au crescut în mod îngrijorător, au fost din nou confirmate sâmbătă, când, în interval de doar câteva ore, şoferi sau alţi participanţi la trafic băuţi au provocat accidente rutiere.

În această zi, din cele patru accidente rutiere cu victime înregistrate în judeţ, trei au avut în prim plan participanţi la trafic aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai întâi în jurul orei 14.00, pe DN 17, în comuna Stroieşti, un căruţaş, Gheorghe N., în vârstă de 53 de ani, localnic, a sărit din atelaj şi s-a angajat în traversarea străzii în fugă, fără a se asigura. Un şofer din Gura Humorului, care circula regulamentar, s-a trezit cu el în faţă şi nu a mai putut să-l evite. Scăpat cu răni uşoare, căruţaşul care a provocat accidentul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Trei ore mai târziu, pe DN 2 E, în comuna Capu Codrului, Stelian R., în vârstă de 56 de ani, din oraşul Gura Humorului, aflat la volanul unei Dacii, a scăpat maşina de sub control într-o succesiune de curbe, intrând pe sensul opus de mers şi acroşând un microbuz, condus regulamentar de un şofer din Iaşi.

Conform unui comunicat de presă al poliţiei, şoferul care a intrat pe contrasens emana miros de băuturi alcoolice, însă nu a putut fi verificat pe loc pentru că etilotestul a indicat în mai multe rânduri eroare. Şoferul, care s-a ales cu leziuni uşoare de pe urma accidentului, a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

A fugit de la locul accidentului

Seara, în jurul orei 20.45, un şofer băut avea să accidenteze un pieton şi să fugă de la faţa locului. Accidentul s-a petrecut pe DJ 209 A, pe raza satului Dumbrava din comuna Cornu Luncii.

Un localnic de 19 ani, Constantin C., a fost lovit de un autoturism care virase la dreapta. Şoferul a părăsit locul accidentului, însă a fost identificat în scurt timp de poliţişti.

Depistat acasă la aproximativ trei ore de la accident, conducătorul auto, Florin S., în vârstă de 25 de ani, localnic, avea o alcoolemie de 0,18 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În acest caz şi pietonul are parte din vină, deoarece s-a angajat neregulamentar în traversare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei accidente în câteva ore, pe fondul consumului de alcool.
 Vizualizări articol: 862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Trei accidente în câteva ore, pe fondul consumului de alcool3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei