Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 mar 2008 - Anul XIII, nr. 54 (3735)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intervenţiile estetice au crescut cu 457% în ultimii 10 ani, în SUA

Intervenţiile estetice, cu sau fără ajutorul chirurgiei, au crescut cu 8% în 2007 în Statele Unite, comparativ cu 2006, şi cu 457% în ultimii zece ani, potrivit statisticilor Grupului american de chirurgie plastică (ASAPS), publicate luni pe site-ul său de internet şi citate de AFP.

Cele 11,7 milioane de intervenţii - 18% chirurgicale şi 82% non-chirurgicale - au reprezentat circa 13 miliarde de dolari, conform ASAPS.

De zece ani încoace, numărul acestor procedee a explodat, pur şi simplu, înregistrând o creştere cu 457%, precizează grupul profesional care colectează aceste date din 1997.

Intervenţiile chirurgicale estetice au crescut cu 114% în cursul ultimului deceniu, iar intervenţiile non-chirurgicale au crescut cu 754%, subliniază ASAPS.

Injecţiile cu Botox au fost folosite în 2,77 milioane de operaţii, anul trecut, constituind cea mai frecventă intervenţie, în timp ce cea mai populară a fost liposucţia (456.828).

În afară de liposucţie, cele mai practicate cinci operaţii de chirurgie estetică au fost mărirea sânilor, înălţarea pleoapelor, abdominoplastia şi micşorarea sânilor.

În ceea ce priveşte procedurile non-chirurgicale, cele mai populare s-au dovedit a fi epilarea cu laser şi regenerarea epidermei, practicată, de asemenea, cu laser.

Femeile au reprezentat 91% dintre pacienţi în 2007, cu 10,6 milioane de operaţii.

Chiar dacă bărbaţii rămân minoritari, numărul lor a crescut în 2007 cu 17% faţă de 2006.

Tipul de intervenţie estetică cel mai des folosită în cazul bărbaţilor a fost liposucţia, cu 57.980 de operaţii, în timp ce injecţiile cu Botox pentru neteziarea ridurilor a constituit procedura cea mai populară (329 519).

Mărirea feselor a fost procedura care a cunoscut cea mai mare creştere în 2007, în rândul femeilor, în timp ce, în rândul bărbaţilor, cel mai mult a crescut numărul injecţiilor cu Radiesse, o emulsie pe bază de calciu pentru netezirea ridurilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intervenţiile estetice au crescut cu 457% în ultimii 10 ani, în SUA.
 Vizualizări articol: 419 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intervenţiile estetice au crescut cu 457% în ultimii 10 ani, în SUA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de gogonele 6 porţii - 60 minute 600g roşii verzi (necoapte) 3 morcovi 2 cepe 50ml ulei 400g cartofi 1 l borş 1 leg. leuştean ± sare, piper Tăiaţi gogonelele în bucăţele şi căliţi-le împreună cu ceapa tocată mărunt în ulei.... Citeşte