Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 253 (8477)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mereu aceleași favorite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cum-necum, distrași de atâtea evenimente, sportive sau nu, abia dacă am băgat de seamă că faza grupelor din Liga Campionilor a ajuns la jumătate. E momentul acela în care încep calculele, unele echipe fiind puse cu spatele la zid, șansa lor atârnând de un fir de păr. Dar să ne amintim de Atalanta de acum câteva ediții, care a pornit resurecția de la 0 puncte din primele 3 meciuri, reușind apoi calificarea! Ar putea repeta oare așa ceva Union Berlin, Antwerp sau... Benfica? Te întrebi în ce grupă ”a morții” or fi nimerit lusitanii, dar nu e deloc așa. Mai mult, ei n-au reușit niciun gol în câte un meci cu Inter, Sociedad și Salzburg, deși pe ultimele două le-au avut acasă! Tot la 0 goluri este și Milan, dar cu două puncte. Nimic nu e jucat în grupa milanezilor, dar stai și te întrebi ce consistență mai are Serie A, dacă propune în competiția regină o astfel de echipă, măsura neputinței atunci când întâlnește un adversar mai răsărit. În campionat merge umăr la umăr cu Inter și Juve, dar a luat bătaie în meciurile direct, iar acum urmează Napoli. E drept, în grupa de LC n-a nimerit deloc bine, cu PSG, Dortmund și Newcastle, dar nu ne-am fi așteptat ca o semifinalistă din sezonul trecut să rămână pe sec vreme de 3 meciuri. Totuși, niciuna dintre aceste echipe nu a avut forța să se impună în grupă, astfel încât jocul rezultatelor o menține pe Milan cu șanse teoretice. Mă încumet să spun că așa vor rămâne. Probabil doar pe Dortmund ar putea să o învingă, fiindcă nemții par într-o perpetuă reconstrucție, cu eternul Reus om de bază, cât timp nu se accidentează. Victoria la Newcastle mi s-a părut dacă nu mincinoasă, atunci exagerat de norocoasă, în condițiile în care Brandt se accidentase la meciul cu Bremen, după ce înscrisese unicul gol, iar Emre Can părăsea St. James’Park pe final de primă repriză. Doar barele i-au privat pe englezi de măcar un egal.

În fine, printre cele 4 echipe cu maximum de puncte probabil că se va regăsi și câștigătoarea de la anul. City desigur, Bayern desigur, Real desigur, dar și Barcelona, la primul sezon post-Messi în care va trece de grupe. Mai multe despre Real și Barça în articolul de mâine, ca preambul la El Clasico.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mereu aceleași favorite.
 Vizualizări articol: 585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mereu aceleași favorite5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei