Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 232 (8456)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Urmărit internațional: "tonomatul" Lupu!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Despre talentatul fotbalist DănuțLupu, considerat în perioada de început a carierei sale complet eșuate ca fiind chiar mai talentat decât Gică Hagi, nici măcar "mort speranță" nu s-a putut spune vreodată că ar fi ajuns, fiindcă nimeni nu și-a pus vreodată cu adevărat speranța în el, domnia sa fiind soiul de derbedeu în stare pură, pentru care ideea de muncă nu există, cea de seriozitate nici atât, iar despre caracter vorbesc nenumăratele sale activități infracționale, unele soldate cu pârnaie, altele nu. Pe zona strict fotbalistică, înainte de a fi avut realizări cu adevărat memorabile la echipele pe unde a jucat (deși cu Dinamo a câștigat, parcă, și titlul național, și Cupa României), Lupu avea o tehnică remarcabilă, dar gabaritul său și predispoziția către îngrășare (după mine, o formă de nesimțire...) l-au împiedicat mereu să exceleze. Ajuns cândva în Grecia, a devenit cunoscut prin faptele sale penale, fiind arestat pentru furturi din magazine. La revenireaîn țară, parcursul său nu a suferit mari modificări, Codul Penal fiindu-i dușman în permanență. Astfel, Dănuț Lupu a fost prins și arestat pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, faptăoarecum rezonabilă prin comparație cu aceea că a condus timp de vreo 20 de ani felurite alte autoturisme fără să fi avut vreodată permis de conducere!!! L-a ajuns, ieri, din urmăcondamnarea pentru asta, cele 7 luni părând o nimica toată raportate la pericolul social pe care acest individ îl reprezintă. De altfel, ca să înțelegeți exact ce fel de om este hipopotamul ăsta biped, vă dau un citat din Florin Prunea, din studiourile Digi TV: "Dănuț Lupu e cleptoman! E tonomatul lui Stoichița și Burleanu: când îi bagăfisa, ne atacă pe toți.". Ei, acum, timp de vreo 7 luni n-o să mai atace pe nimeni. După care (pariați?) va reizvorîde la bulău de parcă nimic nu s-a întâmplat. Cadupă bulăul din Grecia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărit internațional: "tonomatul" Lupu!.
 Vizualizări articol: 735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Urmărit internațional: "tonomatul" Lupu!4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei