Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 275 (7887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Noua schimbare la faţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locul unde am putut-o constata este la echipanumită FCSB, unde, la expirarea "lunii de miere" dintre stăpânul de sclavi şi presupusul om liber Iordănescu, am asistat la deversări de lături dintr-o parte şi din cealaltă, mascate însă în vorbe relativ rezonabile. Argumentaţia bolnavului psihic cu pretenţii de atotcunoscător, Gheorghe Becali, părea destul de solidă: "Când a venit la echipa eram la 7 puncte în urma CFR-ului, acum suntem la 8!", în timp ce angajatul său, presupusul om liber Iordănescu, zicea că din 8 meciuri a câştigat 7 şi a făcut un egal, ceea ce e mai mult decât excepţional. În acest punct mort, stai şi te întrebi ce poate conduce la ruptura, din moment ce performanţele sunt vizibile şi notabile? Păi, dacă stai atât de bine cu nervii încât să reuşeşti să nu te buşească râsul când auzi enormitatea ("Echipa nu joacă nimic, ce, ăla-i joc? Nicio idee, nicio strategie..."), începi să te întrebi de când a ajuns Nea Gigi fanul necondiţionat al esteticii pe gazon şi de când e aşa de profund analist al sistemelor şi tacticilor de joc. Să fi învăţat el la Facultatea aia de Drept pe care nu ştim nici măcar cum naiba a început-o, darămite dacă o fi şi terminat-o (deşi nu m-ar mira, din moment ce printre profesori erau şi juriştii Ligii şi FRF!!!), chestii de strategii şi abordări în iarbă!? Sau lucrurile se prezintă de fapt mult mai simplu şi mai pe înţelesul nostru? Adică, supus prin contract unor interdicţii de a-şi mai băga coada în alcătuirea echipei, domnul patron a suferit mai întâi în tăcere, apoi a avut, când şi când, câte un puseu de orgolios atins la imagine, în cele din urmă izbucnind şi făcându-l pe omul presupus liber să-şi ia, vorba Revoluţiei române, "raţia de libertate" totală! În traducere liberă, să-şi ia câmpii. În locul său a fost adus de bun unul gonit nu de mult... de prost! Dar care are o calitate (un dar, chiar un har!?): face schimbări întocmai şi la timp, şi identice cu cele gândite în aceeaşi fracţiune de secundă de stăpânul de sclavi! Inspiraţie maximă, genialitate pură şi telepatie pe faţă, ce mai! 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noua schimbare la faţă.
 Vizualizări articol: 1036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Noua schimbare la faţă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei