Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 141 (7753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Babardeală fără bucluc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scuze pentru cei mai sensibili, dar titlul e o parafrază după filmul românesc care a câștigat Ursul de Aur, iar eu normal că țin cu ursul. Vă mai amintiți de băiatul ăla care l-ar fi putut avea pe conștiință pe De Bruyne în finala Ligii Campionilor? L-ar fi avut, condițional-optativ, pentru că n-a avut. Conștiință n-a avut. Dovada că l-am citit corect pe acest Rudiger este în provocarea absolut libidinoasă pe care a încercat-o cu Pogba la meciul dintre Germania și Franța. S-a lipit de spatele lui, apoi l-a mușcat ”tandru” de spate, cuprinzându-l apoi cu mâinile, cum ar veni, de... țâțe!!! De ce a făcut asta? Pentru a-i provoca o reacție necontrolată lui Pogba. Deci nu erecție, ci reacție, ceva de genul cap în piept, Zidane vs. Materazzi. Doar că Pogba, bravo lui, nu și-a făcut dreptate singur, a încercat să-i semnaleze arbitrului, însă acesta ce putea să facă, să-l creadă pe cuvânt? VAR-ul trebuia să-i semnaleze, dar cred că ăia n-au avut suficient sânge în instalație, pentru că la un asemenea subiect s-ar fi găsit unii să țipe că e dublă discriminare.

Oricum, chiar dacă ulterior Pogba a lăsat-o mai moale (!), UEFA poate, pe baza imaginilor, dicta binemeritata suspendare. Dar nu, UEFA e ocupată cu un alt ”contact” de la meciul ăsta: a deschis o anchetă despre reintroducerea în teren a lui Pavard, suspect de comoție după o ciocnire cu Goossens! Te pomenești că îl și suspendă...

Bine că am mai avut și fotbal la acest Euro, e drept că în alte meciuri. Italia e pe profilul lui Mancini jucătorul, inventivă și iute pe contraatac. E prima calificată, nici ziariștilor și suporterilor nu le vine să creadă în ce mod. E drept, știm din experiențele anterioare că nu e bine să atingi prea repede vârful de formă. Dar Veratti încă n-a jucat vreun minut, iar Chiesa a prins 30 de minute în două meciuri. Când va veni vremea, pe ăștia va cădea greul. Tonică și echipa Țării Galilor, și ea aproape calificată, doar o calamitate statistică ar trimite-o acasă. Foarte tare felul în care au executat cele două cornere succesive din prelungiri, cu execuție scurtă spre Bale, care se poziționa ca și cum ar proteja mingea la steag, adică eterna prostioară care generează nervi și faulturi, iar apoi o zbughea pe partea închisă, spre surprinderea fundașilor care nu se apropiau pregătiți de vreo șarjă. Așa a ieșit și golul 2, de studiat pentru cei cărora le pasă de fotbal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Babardeală fără bucluc.
 Vizualizări articol: 1172 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Babardeală fără bucluc4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei