Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 107 (7719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fără reacții

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două exprimări m-au frapat, în acest sfârșit de săptămână, ambele în scris. Pe prima ne-a pus-o sub lupă Radu Cosașu, un manchesterist care urmărește inclusiv emisiunile din insulă. Îi aparține lui Lineker: "Dacă ești o persoană inteligentă, vine o vreme când te saturi de fotbal. Te saturi de spectatori zbierând și de antrenori strigând prostii de la margine". Necesar, dar nu suficient! Mai sunt și jucătorii care cerșesc faulturi, care se aruncă și se tăvălesc, ținându-se de părți ale corpului la care nu au fost atinși. Sau declarațiile, da, acelea numite ”reacții”... Dumneavoastră le mai suportați? Aici punctează generos și antrenorii. Îți vine juniorul Iordănescu și face criză de nervi că nu îi dă arbitrul rău penalty. Sau vine Petrea și etalează logică de clasa primară ca să explice de ce a făcut noian de schimbări la pauză. Cu puțin ghinion, vine direct Becali la ”reacții”! Serios, de ce ți-ar plăcea astfel de lucruri ”dacă ești o persoană inteligentă”?!

Cealaltă zicere provine dintr-un editorial despre tenis al lui CTP. Acesta pare a avea o revelație târzie, aceea că jucătorii înalți dau prea tare cu serviciul și nu e drept. Din păcate sau din fericire, doar la sporturile individuale cu contact direct se clasifică atleții după categorii. În rest, fiecare dezvoltă calitățile cu care a fost înzestrat de la natură. CTP numește bastârci serviciile lui Isner, cu care acesta l-a învins pe Rublev, ”unul dintre cei mai talentați și valoroși tineri jucători ai momentului – o plăcere să-l privești”! Cum?! Păi Rublev e ăla care împarte el însuși bastârci de pe fundul terenului, mărturisesc că eu nu găsesc mare plăcere a-l privi. Nici pe el, nici pe celălalt rus, Medvedev, care agresează verbal spectatorii, întrebându-i cum e să duci o viață mizerabilă!!! Dacă Rublev era atât de talentat, găsea o soluție la serviciile alea, așa cum au găsit de-a lungul timpului atâția și atâția ”mânaci”, mai ales când dublează talentul cu inteligența. Pentru că – nu-i așa? – dacă ești o persoană inteligentă...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără reacții.
 Vizualizări articol: 1180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fără reacții5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei