Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 107 (7719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Modernizare

Investiții de milioane de lei în străzile, școlile și spațiile de joacă din Ipotești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ipotești, una din cele mai dinamice zone din județul Suceava, s-a dovedit în ultimii ani comuna cu probabil cea mai mare dezvoltare. În aceste condiții, pentru conducerea administrației publice locale a fost o adevărată provocare în a ține pasul cu dezvoltarea urbanistică a comunei. Numai în ultima jumătate de an s-au realizat investiții de milioane de lei, cele mai multe din bugetul local, iar numărul proiectelor care așteaptă să demareze ar putea face din Ipotești una din cele mai moderne comune din județ.

Pe această linie se înscriu asfaltările care s-au realizat în toate cele trei sate ale comunei, respectiv Ipotești, Lisaura și Tișăuți. Este vorba de străzile Fierăriei, Ana Blandiana, Iazului și Traian Vuia, toate din Ipotești, Popescu și Griviței, din Tișăuți, respectiv Sesiei și Florilor, din Lisaura. Lucrările la un alt drum din Ipotești, dintre strada Redea și Sala de sport, s-au finalizat recent, iar recepția a fost realizată în cursul săptămânii trecute. Acolo unde a fost cazul s-au realizat și lucrări mai complexe, cum ar fi ziduri de sprijin, dar și rigole pentru scurgerea apelor. În total, s-au asfaltat 5,3 km de drumuri, valoarea totală a investițiilor susținute din bani de la bugetul comunei Ipotești ridicându-se la 4,43 de milioane de lei.

Primarul Dumitru Gulei a anunțat că și în perioada următoare vor demara lucrări de asfaltare pe alte drumuri. Una din acestea va viza strada Ștefan cel Mare, de la intrarea din municipiul Suceava până la spațiul de joacă. Aici se va turna covor asfaltic pe o lungime de 1,2 km. O altă lucrare de modernizare este prevăzută pentru strada Petru Rareș, mai exact până în drumul european 85. Investițiile au vizat și alte obiective din Ipotești. La începutul lunii mai, în Ipotești s-a dat în folosință un spațiul de joacă modern, investiția fiind de aproape 200.000 de lei. Alte două spații de joacă sunt în curs de finalizare și vor fi inaugurate în scurt timp. Unul din acestea este la Grădinița cu Program Normal din Ipotești, de lângă Școala Nr. 2, iar celălalt a fost realizat la Lisaura. Și în aceste două cazuri, valoarea proiectelor, fie că este vorba de bani veniți prin AFIR sau de la bugetul local, se ridică la câteva sute de mii de lei. Un alt obiectiv aflat în lucru este școala de la Lisaura. Lucrările de reabilitare și modernizare sunt la 60%, iar constructorul a promis că până în toamnă va preda obiectivul la cheie.

”Acestea sunt doar câteva din lucrurile care s-au realizat în Ipotești de la preluarea mandatului de primar, la începutul lunii octombrie a anului trecut. Proiectele sunt însă mult mai numeroase și cred că alături de colegii din Consiliul Local și de angajații Primăriei vom acționa ca o echipă și vom face mult mai multe lucruri utile pentru locuitorii comunei. Ipotești este o comună care a crescut ca număr de locuitori extraordinar de rapid în ultimii cinci ani, motiv pentru care noi, ca administrație locală, trebuie să ne mișcăm eficient pentru a face față tuturor provocărilor”, a precizat Dumitru Gulei, primarul comunei Ipotești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investiții de milioane de lei în străzile, școlile și spațiile de joacă din Ipotești.
 Vizualizări articol: 1643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Investiții de milioane de lei în străzile, școlile și spațiile de joacă din Ipotești1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei