Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2020 - Anul XXV, nr. 300 (7605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Teoria punctului cu var

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici nu se stinseseră bine ecourile despre cât de prost a executat Ronaldo penalty-ul ăla din meciul cu Atalanta, că hop și Messi cu o execuție catalogată identic. Piticul a avut însă noroc, i s-a întors mingea dintr-o centrare deviată și s-a aruncat la disperare s-o îndese în poartă. Am revăzut faza. Oare chiar a executat prost Messi? Mă îndoiesc, ca și în cazul lui Ronaldo. Poate nu perfect, dar pur și simplu mai intervine și statistica. Am văzut o groază de penalty-uri la sfârșitul acestei săptămâni, concluzia fiind că execuția se judecă în majoritatea cazurilor după cum intră sau nu în plasă. Ce mare rafinament la Vardy, de exemplu, în meciul lui Leicester cu Tottenham? Iar în alte cazuri am văzut mingea intrând ușor la un metru de centrul porții. Să știți că asta cu fenta e mult exagerată. Portarul dă cu banul, vorba vine, adică își alege un colț, fie dinainte, fie la instinct. Iar cine riscă prea mult, șutând aproape de bară, mai dă și pe lângă sau peste. Nu există specialistul absolut al loviturilor de la 11 metri, doar l-am văzut de curând pe Sergio Ramos ratând de două ori în același meci. Iar de-a lungul timpului toți marii jucători s-au trecut pe lista ratangiilor. Cam atât despre teoria punctului cu var, mai nou cu VAR, că prea am despicat firul în 4 acolo unde este multă întâmplare.

Apropo de Tottenham – Leicester, scor 0-2, echipa lui Mourinho este într-o pierdere de turație care o poate costa pretențiile la titlu în acest sezon, asta dacă or fi existat cu adevărat. Londonezii se află acum la granița Ligii Campionilor, dar și asta e o iluzie, fiindcă echipele din Manchester au meciuri de recuperat. Fapt e că Londra tocmai intrase în lockdown, astfel că nici spectatorii n-au mai avut acces la peluze, așa cum se întâmplase în ultimele câteva etape, ceea ce crease impresia că lucrurile încep să revină la normal. Prilej pentru comentatorul de la Eurosport să spună, cu 5 zile înainte de Crăciun, că ne aflăm în mijlocul unui an complicat...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Teoria punctului cu var.
 Vizualizări articol: 1236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Teoria punctului cu var5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei