Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2020 - Anul XXV, nr. 186 (7491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Meciuri viciate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu așa ne-am imaginat Liga Campionilor, după aproape jumătate de an de întrerupere. Nu cu greșelile alea. În primul rând, cele două penalty-uri acordate la Juve – Lyon. Degeaba există VAR dacă acordă credit arbitrului în astfel de faze. A se slăbi cu ”circumstanțele”, arbitrii ăia de la butoane trebuie să aibă puterea de a-i spune centralului că se face de râs dacă fluieră așa ceva. Iar rușinea e și mai mare dacă din orgoliu nu renunță la prima decizie. Așa se ajunge la penalizarea unui tackling de manual doar pentru că pe final de fază ”există contact”, de parcă fotbalul nu e sport de contact. Apoi la compensație, pentru că mingea lovește cotul unui om din zid, care avea poziția corectă de apărare a punguței cu doi bani. Cumva, din mlaștina asta, s-a iscat și faza magnifică a lui Bernardeschi, plecat în dribling infinit pe sârmă, pentru un gol stricat de o intervenție la sacrificiu a unui apărător, sau poate de încă un strop de geniu care i-a lipsit italianului, care putea să salte puțin mingea sau, și mai și, să schimbe sensul driblingului spre interior…

În al doilea rând, ca să trecem la City – Real, greșeli ca ale campionului mondial Varane nu mai găsești cât ai căta, nu mai găsești la nimenea! Mai ales așa, la pachet, în același meci. Dar roata se mai întoarce, aduceți-vă aminte că Realul a beneficiat cândva de gafele supraomenești ale lui Karius. În fine, anomaliile s-au oprit în ziua a doua, unde Bayern și Barcelona și-a făcut treaba, cu ceva mai multe emoții la catalani, previzibile, având în vedere scorul din tur. Mai degrabă astea două echipe au fost cu ochii pe meciul viitor, adică ăla dintre ele. Bavarezii vin după vacanță, catalanii după minivacanță, nu pot spune cum au arătat bavarezii, că n-am aruncat decât rar câte un ochi la meciul lor, pentru a mai verifica scorul, dar despre Messi pot spune că i-a priit, a accesat deja ”Champions League mode”. Săptămâna asta avem deja sferturile într-o singură manșă, practic câte o finală pe zi, de miercuri până sâmbătă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meciuri viciate.
 Vizualizări articol: 1094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Meciuri viciate5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei