Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2020 - Anul XXV, nr. 186 (7491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Polițiștii au urmărit 20 de kilometri o tânără care conducea haotic un Audi cu volan pe dreapta

Luni, 10 August 2020 (15:34:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au avut parte, duminică noapte, de o acțiune de urmărire a unui Audi A 6 cu volan pe dreapta, partea ieșită din comun a cazului fiind că la volan se afla o femeie. A fost o acțiune de urmărire extrem de riscantă, întinsă pe aproximativ 20 de kilometri, care s-a finalizat după ce un echipaj care acționa în sprijin a blocat drumul. Tânăra de la volan nu are permis de conducere.

În jurul orei 23.30 din noapte, poliția a primit o sesizare la 112 cu privire la un autoturism Audi condus în mod haotic. Mașina a fost reperată pe direcția Măneuți – Frătăuții Vechi. Polițiștii din echipaj au făcut semnal regulamentar de oprire, însă persoana de la volan nu s-a conformat, mărind viteza de deplasare. Urmărirea s-a derulat pe traseul Măneuți-Frătăuții Vechi-Hurjuieni-Gălănești-Voitinel, femeia de la volan fiind somată în mod repetat să oprească. Persoana de la volan conducea haotic și a dat impresia în mai multe rânduri că va acroșa alte mașini iar polițiștii din echipaj au cerut ajutor colegilor, prin intermediul Poliției municipiului Rădăuți, pentru alertarea altor echipaje din teren. La Horodnic de Sus, un echipaj de la Secția Rurală Marginea a organizat un blocaj în trafic. Abia aici, fugara a redus viteza, oprind în cele din urmă. Polițiști au găsit pe scaunul din stânga-față un bărbat (n.r. mașina este cu volan pe dreapta) iar pe bancheta din spate o tânără. Polițiștii au convingerea că tânăra a fost la volan și a sărit pe bancheta din spate după ce a oprit. S-a stabilit că protagonista urmăririi a fost Ancuța Sofrone, în vârstă de 27 de ani, din Frătăuții Vechi. Mașina îi aparține bărbatului care era în mașină, Marius Boghean, din Horodnic de Sus. Tânăra a fost pusă să sufle în etilotest, rezultând concentrația de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Alcoolemia este redusă, sub limita penală. Din cercetări a rezultat că bărbatul i-a încredințat tinerei mașina pentru a conduce, motiv pentru care va fi și el anchetat penal.

Polițiștii au deschis dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, în cazul femeii și respectiv ,,încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”, în cazul bărbatului.

Tânăra care a condus a fost și amendată pentru neoprire la semnal și conducere sub influența alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii au urmărit 20 de kilometri o tânără care conducea haotic un Audi cu volan pe dreapta.
 Vizualizări articol: 5937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Polițiștii au urmărit 20 de kilometri o tânără care conducea haotic un Audi cu volan pe dreapta5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei