Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 iun 2020 - Anul XXV, nr. 126 (7431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Schimbări în bine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Auzim peste tot, de la profesioniști până la amatori, că viața de după pandemie nu va mai fi la fel. Iar prin profesioniști și amatori nu mă refer la cei din domeniul fotbalului. Dar ce înseamnă asta, ”nu va mai fi la fel”? E de bine sau e de rău? Cred că ține de ce vrea să vadă fiecare. De exemplu, dacă asta înseamnă că în sfârșit se va aplica legea în școli și nu vom mai avea clase cu 30 de elevi (sau peste!), păi atunci e bine că nu va mai fi la fel! Sau la fotbal, dacă se permanentizează ferestrele de schimbări, astfel încât să poată fi schimbați 5 jucători dintr-o echipă în aceeași partidă, iar e ceva benefic. Prea mulți fotbaliști freacă banca de rezerve în așteptarea unei șanse care nu mai vine sau vine în minutele de prelungire. Apropo de această intenție, o reacție de tot râsul vine din partea antrenorului Barcelonei. Care, să ne amintim, nu este vreo somitate: Quique Setien, tehnician ajuns la 61 de ani fără vreun trofeu. Acesta a spus că măsura ar dezavantaja Barcelona fiindcă multe meciuri echipa sa le rezolvă în ultimele minute, ceea ce ar fi mai greu dacă adversarii ar fi mai proaspeți... Dios, câte prostii adunate în atât de puține cuvinte! Omul a antrenat doar echipe mici și a rămas cu reflexul ăsta de a sta cu frica în sân până la final. Barcelona în nici un caz n-a stat până pe final ca să câștige ”multe” meciuri, dimpotrivă, cele de acest gen sunt puține, raportate desigur la celelalte. Și apoi, de ce n-ar reprezenta 5 schimbări un avantaj pentru echipele cu lot mai valoros? În fine, părerea mea e că omul trăiește un vis nesperat, debutează în Liga Campionilor, poate o și câștigă, poate ia și titlul în Spania, trebuie și el să aibă luări de poziție cu care să-și apere clubul care i-a oferit visul ăsta. Ce dacă nu există nici un pericol?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimbări în bine.
 Vizualizări articol: 1262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Schimbări în bine5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei