Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 167 (7168)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fotbal pe pâine: Noi, proştii lui Petrescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a dus primul tur preliminar al cupelor europene, cel în care până acum câţiva ani nu aveam reprezentante. Ba au fost ani, cei în care aveam echipa intrată direct în grupele Champions' League, când nici în turul doi nu prea aveam ce căuta, echipele noastre având de lucru abia la urmă, în turul 3 şi în play-off. Repet: cele care nu intrau direct în grupe. De atunci sunt doar câţiva ani simpli, nu ani lumină, cum s-ar putea bănui. De unde în vremurile alea începeam să mârâim şi să tremurăm când nimeream în grupă cu vreo Chelsea sau Roma, acum tremură izmenele pe noi la gândul întâlnirii cu Astana. Am urmărit toate cele 6 meciuri în care au jucat CFR Cluj, FCSB şi Craiova. Ceea ce am văzut se poate încadra la categoria "mari spaime pe termen lung", fiindcă în jocul fiecăreia dintre ele îţi trebuie multă imaginaţie ca să consideri că ele chiar joacă fotbal. Cu adevărat grav e că oficialii de soiul Dan Petrescu, în loc să observe ce e putred şi să ia, sau măcar să încerce să ia, măsurile necesare, se mai şi miră de ce îi criticăm în loc să le facem statuie. După mine, Dan Petrescu e tulburat de caniculă (varianta mai corectă stilistic ar fi că "l-a bătut soarele-n cap") şi cred că un psiholog i-ar putea depista în ceva întâmplări nefericite din copilărie sursa frustrărilor majore de azi. În loc să constate ceea ce era vizibil cu ochiul liber, anume că Clujul lui nu joacă nimic, şi că numai bafta porcească a făcut-o să treacă de o panaramă de echipă care îi are în lot pe unii încă şi mai proşti, Dănuţ ne sare la beregate şi ne explică că proştii suntem de fapt noi, care nu pricepem ce mare sculă de antrenor e el! Eu stau bine cu memoria şi chiar admiram ce făcuse el pe vremuri, la Urziceni. Acum, e doar penibil. Pariez pe oricât că în turul următor ia bătaie cu strigături. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbal pe pâine: Noi, proştii lui Petrescu.
 Vizualizări articol: 1872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Fotbal pe pâine: Noi, proştii lui Petrescu4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei