Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 165 (7166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nici să râzi nu-ţi mai vine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În zilele premergătoare redeschiderii Circului Naţional, numit în jargonul cunoscătorilor campionat naţional de fotbal, specialiştii de toate calibrele făceau fel de fel de calcule. Indiferent de preferinţele unuia sau altuia pentru o echipă sau alta, era unanimitate deplină, ca în zilele de aur ale comunismului, în privinţa prestaţiei lui Dinamo, pe care absolut toţi o anunţau drept candidată dacă nu direct la titlu (şi implicit la Champions' League, ca în visele din libertate ale numitului Borcea), atunci măcar la un loc fruntaş cu trimitere în Europa League. Numai pesimiştii ăia grei ori tradiţionalii duşmani declaraţi ai echipei Miliţiei o vedeau pe The Supernew Dinamo doar participând la play-off fără a-şi încununa prestaţia şi cu un loc în Europa. În aceeaşi dezordine de idei, se aprecia că în prima etapă nu este decât un meci de urmărit, un veritabil derby, cel care avea să încheie etapa în răcoarea brizei marine, la vreme de luni, pe înnoptate: Viitorul - Trecutul, pardon, Dinamo. Am aşteptat şi eu cu emoţie meciul, gândindu-mă că The New Viitorul este în căutare de înlocuitori pentru găurile produse prin vânzare, şi în primul rând pentru găuroiul lăsat de plecarea lui Ianis. Până să mă dumiresc, era deja 1 - 0, mai apoi a venit şi boaba a doua, iar la 3 - 0 a început ceea ce ar fi putut fi un mini-Jihad, numai că nici furia nu mai e ce-a fost, când obiectul acesteia e constituit din nişte băieţi pe care îi duşmăneşte mingea înaintea spectatorilor. Ca atare, am asistat mai degrabă la un balet cu participarea extraordinară a unor burtoşi porecliţi firma de pază, care cădeau singuri, din fentele alergătorilor, de altfel mult mai reuşite decât ale împiedicaţilor din teren. Deşi urăsc acest gen de manifestări, nu pot să nu apreciez calitatea momentului umoristic pe care chiar l-aş dori repetat cu orice prilej. În fond, de ceea ce fac neisprăviţii ăia în teren nici să râzi nu-ţi mai vine, aşa că prestaţia galeriei repune circul dinamovist în drepturile sale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici să râzi nu-ţi mai vine.
 Vizualizări articol: 2022 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Nici să râzi nu-ţi mai vine3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei