Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 128 (7129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Singurul vinovat e Papa!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am urmărit cumva cu sufletul la gură desfăşurarea ultimelor câteva meciuri din play-out-ul primei ligi naţionale, precum şi a celor din Divizia B care aveau să o desemneze pe participanta la dubla de baraj pentru promovare / retrogradare. Vă mărturisesc şi că am fost implicat şi emoţional în ambele competiţii, favoritele mele numindu-se Dunărea Călăraşi în cursa pentru evitarea retrogradării şi Petrolul Ploieşti pentru locul calificant la baraj din Divizia B, argumentele fiind că Dan Alexa îmi era simpatic încă dinainte de a ieşi zvonul despre aventura lui cu Prodanca, iar dincolo ţineam cu Petrolul pe motiv de origini prahovene. În plus, în anii în care jucam fotbal adevărat la Poiana Câmpina, rar trecea vreo săptămână fără să disputăm un amical cu Petrolul, în timp adunându-se, cred, vreo 60 - 70 în vreo trei, patru ani. Cum să nu ţin cu echipa contra căreia am jucat atât de mult? În plus, am o reacţie alergică la echipe ardeleneşti în general şi la cele din Sibiu în special. De aceea, speram că Dunărea să o trimită pe Hermannstadt în Zweite Bundesliga (păi nu avem şi o echipă de hochei angrenată în campionatul maghiar!?), apoi urmând să o rezolve şi pe U Cluj. Deşi, dacă ar fi să aleg, atunci aş vota-o pe U de două ori în dauna CFR-ului, pe motive de tradiţie, de pedigree, de etc. Revin la idee: după ce Petrolul s-a bătut singur, aşteptam să bată Dunărea la Sibiu, dar îmi luasem deja gândul de a mai vedea meciul alaltăieri, după cataclismul meteo produs după-amiaza. Numai că membrul cotizant al echipei San Lorenzo, Papa Francisc, a sosit la Sibiu, aducând cu el, după cum ne obişnuise deja în precedentele două zile, cer senin şi un soare strălucitor care a adus terenul în stare nu foarte bună, dar l-a făcut măcar utilizabil. Drept pentru care meciul s-a jucat, Dunărea a pierdut incredibil, iar pentru prima ligă se bat două ardelence: U Cluj şi Hermannstadt. Fără intervenţie papală de data asta, sper ca U Cluj să o cocoşeze pe Hermannstadt. Bănuiţi totuşi de ce o urăsc pe asta atât de mult?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Singurul vinovat e Papa!.
 Vizualizări articol: 2147 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 8 voturi
Singurul vinovat e Papa!2.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei