Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 128 (7129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

736 de lucrări au fost înscrise la Concursul interjudețean „Tradiții Pascale Românești”, ediția a VII-a

Marţi, 4 Iunie 2019 (15:20:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

736 de lucrări au fost înscrie la Concursul interjudețean „Tradiții Pascale Românești”, ediția a VII-a. Dintre acestea, la secțiunea desen/pictură au fost trimise 423 de desene, la secțiunea colaj - 177 de lucrări și la secțiunea felicitări – 136. Având menirea de a promova tradițiile pascale românești ale țării noastre și, aflat la cea de-a șaptea ediție, Concursul “Tradiții Pascale Românești”, organizat de Grădinița cu Program Prelungit “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”, a întrunit și în acest an școlar un număr mare de lucrări. Concursul s-a adresat copiilor de vârstă preșcolară, din învățământul de stat, particular și special, atât din județ, cât și din țară. În urma jurizării lucrărilor, au fost stabilite un număr record de premii: un Premiu special din partea juriului, pentru preșcolarul Valenciuc Ana, de la Grădinița cu Program Normal Volovăț, îndrumat de prof. Bordei Lăcrămioara, 38 de premii I, 34 de premii II, 37 de premii III, 62 de mențiuni. Președintele juriului, conf. dr. Oana Ruxandra Hrișcă (Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava), a apreciat imaginația, creativitatea, acuratețea lucrărilor și, nu în ultimul rând, lucrările care au respectat exclusive tematica concursului: tradițiile pascale din țara noastră, nu cele împrumutate de la alte țări. Concursul interjudețean “Tradiții Pascale Românești”, ediția a VII-a, a fost coordonat de prof. Maria Doncean, directorul Școlii Primare „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”, cu sprijinul inspectorului școlar pentru educația permanentă din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Suceava, prof. Tatiana Vîntur. „Le mulțumim tuturor preșcolarilor participanți, cadrelor didactice coordonatoare, juriului, precum și tuturor persoanelor implicate în acest vast proiect”, a transmis prof. Maria Doncean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 736 de lucrări au fost înscrise la Concursul interjudețean „Tradiții Pascale Românești”, ediția a VII-a.
 Vizualizări articol: 1713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
736 de lucrări au fost înscrise la Concursul interjudețean „Tradiții Pascale Românești”, ediția a VII-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei