Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 178 (6888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Există şi mai pesimişti....

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E foarte interesantă maniera în care se desfăşoară preliminariile pentru cupele europene în care, pentru a avea acces, o echipă oarecare (cum ar fi, să zicem, CFR sau Viitorul) dintr-o ţară oarecare (cum ar fi, să zicem, România) are o grămadă de treabă, având de traversat 'j' de tururi preliminare care când se termină... ei, abia atunci încep meciurile pentru calificare, adică aşa-numitele play-off, la sfârşitul cărora în sfârşit se poate vorbi despre accederea în grupele Champions' League sau Europa League. Trebuie să mai arătăm şi că după fiecare dintre cele trei tururi iniţial-preliminare (!!) se mai freacă bilele alea pe la Nyon, dacă nu cumva chiar între ele, adică între tur şi retur se mai trage câte o chestie, drept pentru care afli că dacă mâine câştigi returul cu ăia la un scor convenabil, atunci peste fix 8 zile te vei întâlni cu ăilalţi, după care, dacă chiar te buşeşte norocul chior, ai putea prinde în turul final dintre cele iniţial-preliminare o altă fraieră din categoria ta valorică, în caz contrar urmând să te calce vreuna deraiată de la ăilalţi, de la Champions'.

În asemenea condiţii, nu e de mirare că "masa bogaţilor" despre care vorbesc toţi neisprăviţii care nu sunt în stare să treacă nici de, să zicem, o panaramă ca Malmoe, are tot mai puţine scaune goale, cele disponibile fiind ocupate de ăia care chiar ştiu ce înseamnă fotbalul: spectacol total, nu căcănărie. Înainte de primele meciuri preliminare pronosticam că din nou vom avea 0 (zero) calificate în grupă. Între timp, am mai calculat şi chiar îmi ieşise că una din două ar mai putea. De ce zic două? Păi, Viitorul s-a cărat şi cred că printre dv nu se află clienţi de-ai doctorului Paziuc care să creadă că Craiova poate trece de Leipzig! Şi tocmai când îmi ieşise că ori Steaua, ori CFR pot trece de play-off, m-a sunat unul mai lucid decât mine, ba şi inginer pe deasupra, zicându-mi că se bucură tare că Digi a preluat din nou cupele europene şi că e foarte bine că n-avem nici măcar una calificată, ca să privim relaxaţi competiţiile, ca pe World Cup. "Cum, băi, Dane? Nu poate trece aia de Legia şi ailaltă de...?" "Hooo, zice  individul, că n-ajunge niciuna până la play-off! Le bat de la căpiază şi Alashkert, şi Hajduk!". Zău că m-a încuiat complet: n-aş fi bănuit niciodată că există pe lumea asta vreun individ care în probleme de fotbal românesc poate fi mai pesimist decât mine. Sau doar mai lucid!?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Există şi mai pesimişti.....
 Vizualizări articol: 1189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Există şi mai pesimişti....5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei