Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 178 (6888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări

Bărbat mort la spital, după ce a fost găsit căzut în plină stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 41 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a murit în spital, după ce fusese găsit de trecători, căzut în plină stradă. Fiind în stare de ebrietate, echipajul unei ambulanţe l-a preluat şi l-a transportat la Secţia de psihiatrie a spitalului din Rădăuţi, unde s-a stins în timpul dimineţii care a urmat.

Incidentul cu final tragic s-a petrecut luni seara, în jurul orei 18.30, când Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin intermediul unui apel la 112, despre faptul că în apropierea intersecţiei din centrul oraşului se află o persoană căzută. La faţa locului a ajuns în scurt timp o patrulă de poliţie, care a stabilit că victima se numeşte Petrea Reuţ, este localnic şi are vârsta de 41 de ani, constatându-se în acelaşi timp că acesta se afla în stare de ebrietate. Victima a fost preluată de un echipaj de ambulanţă şi transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi, fiind transferată ulterior la Secţia de psihiatrie.

După cercetările întreprinse, discuţiile cu martorii şi vizionarea imaginilor surprinse de către camerele de supraveghere de la un liceu aflat în zona apropiată locului în care a fost găsit bărbatul, poliţiştii au stabilit că Petrea Reuţ a traversat drumul în grabă şi în momentul în care a ajuns la trotuar s-a împiedicat şi a căzut pe caldarâm, fără ca nimeni să-l fi atins sau împins. Cei care îl cunoşteau pe bărbatul de 41 de ani spun că acesta consumase mult alcool în ultimele zile.

În dimineaţa următoare, în jurul orei 05.00, medicii Secţiei de psihiatrie a spitalului rădăuţean au constatat decesul bărbatului într-un salon al spitalului. Cercetările sunt continuate acum de către poliţişti în cadrul unui dosar penal, deschis pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă – moarte suspectă, pentru elucidarea împrejurărilor morţii bărbatului de 41 de ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat mort la spital, după ce a fost găsit căzut în plină stradă.
 Vizualizări articol: 2693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat mort la spital, după ce a fost găsit căzut în plină stradă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei