Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 164 (6874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nicio mirare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici n-a început bine campionatul (sau ce-o fi...) că deja se vorbeşte despre surprize, despre echilibru, despre competiţie acerbă şi alte bazaconii d-astea. Atât presa scrisă cât şi televiziunile de tot felul (şi cele de specialitate, şi generalistele) se întrec în a aduce elogii, unele de-a dreptul groteşti, unor echipe de împiedicaţi care au dat peste cap nişte calcule ridicole, conform cărora nişte echipe porneau ca mari favorite, atât în etapa de deschidere a sezonului de circ, cât şi în cursa pentru câştigarea titlului de campioană la ceea ce greşit numim fotbal, din moment ce nu pare a avea nicio legătură cu ceea ce am văzut timp de o lună la televizor. În chiar meciul de debut, am văzut o echipă complet debusolată şi letargică, despre care se zice că ar fi campioană. Studiind ce fac alte campioane de pe continent, am văzut că acestea îşi primenesc loturile, aduc jucătorii care speră să le fie de folos în Champions' League ori în Europa League, aduc antrenori care să le dea noi impulsuri celor din teren şi eventual să aducă surprizele tactice care să le asigure succesele aşteptate. La CFR, singura păţanie oarecum în sensul ăsta este schimbarea de antrenor, dar nu pe motive strategice, ci fiindcă cel vechi s-a haiducit prin China. De ce, dacă tot latră că vrea performanţă? Păi, pentru că ăştia cărora le-a adus titlul nu s-au simţit să-i premieze cum se cuvine realizarea, nici să-i mărească, absolut meritat, salariul. Vreau să spun că la noi ideea de performanţă se rezumă la acelaşi veşnic hei-rup, care dacă iese, e bine, sănătate şi virtute. Şi dacă nu, nu. Dar indiferent cum o fi, nu există bonus de performanţă ori altă răsplată. La Steaua, tot aşa: panarama a vândut singurul fotbalist adevărat, pe celălalt suspect de a şti fotbal l-a gonit pe la echipa a paişpea, după care îi înjură şi îi ameninţă cu exilul pe ăilalţi, care oricum până acum erau doar de umplutură. Cum dracu' să vrei să câştigi meciuri, ba şi titlul, când dai ce ai bun şi nu pui nimic în loc? Cât despre Viitorul, lăsaţi! Ce naiba să arate, când ai' mai buni au fost vânduţi la Steaua unde sunt cei mai proşti!? Şi când ăla micu' ratează de fiecare dată când pune mingea pe var, încât nu-ţi vine să te mai miri că l-au gonit aia din Italia ca pe hoţ. De aia zic şi eu: nu-i absolut nicio mirare că alea cu pretenţii arată doar că n-au nicio justificare pentru ele. Mirare cu adevărat ar fi ca măcar una să ajungă în cupele europene. Pariez pe cât vreţi că nu va păţi nici măcar una aşa o ruşine!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicio mirare.
 Vizualizări articol: 1366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nicio mirare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei