Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 164 (6874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune Poliţia Locală

Maşinile Delgaz Grid, luate la rând la sancţiuni, pentru parcări pe domeniul public

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii locali din Suceava au luat în colimator numeroasele maşini ale societăţii Delgaz Grid (fostul E.ON), parcate în zona centrală a municipiului Suceava. Ieri dimineaţă, mai multe maşini ale societăţii care erau parcate una lângă alta, pe strada Ciprian Porumbescu, lângă Hanul Domnesc, aveau puse înştiinţări cu privire la parcarea neregulamentară. Maşinile erau parcate regulamentar din punct de vedere al legislaţiei rutiere, pe spaţiile amenajate special pentru parcare, însă problema este alta. Conform hotărârilor de Consiliu Local în vigoare, este interzisă parcarea autovehiculelor aparţinând societăţilor comerciale pe spaţiile de orice fel dintre blocuri aparţinând domeniului public sau privat al municipiului Suceava.

Această hotărâre are la bază criza acută de locuri de parcare şi faptul că cele existente sunt pentru oamenii care locuiesc în zonă, nu pentru firme. 

Contactat de reporterii Monitorului de Suceava, directorul Poliţiei Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a declarat că poliţiştii locali au acţionat în urma unor sesizări primite de la cetăţeni de pe strada Ciprian Porumbescu, care au reclamat că maşinile companiei sunt lăsate şi în weekenduri în locurile special amenajate pentru persoanele care stau în zonă.

„Pe strada Ciprian Porumbescu au fost găsite şase maşini, iar colegii au lăsat înştiinţări privind hotărârea de Consiliu Local în vigoare şi contravenţia săvârşită. Încercăm să avem o abordare echilibrată, sigur că se poate înţelege că o persoană care are maşină de serviciu poate parca pe un loc din domeniul public, însă acest caz este unul special”, a explicat Ovidiu Doroftei.

Fiecare societate, cu atât mai mult una de anvergura Delgaz, ar trebui să aibă parcări amenajate pentru maşinile societăţii. Tocmai aici este marea problemă a celor de la Delgaz. 

Poliţia Locală Suceava a adresat de-a lungul anilor în mai multe rânduri adrese către E.ON să îşi rezolve problema parcărilor. Maşinile erau parcate în zona fostei Uzine, dar acele spaţii au fost vândute. În aceste condiţii, maşinile Delgaz aglomerează aleea îngustă din continuarea străzii Vasile Bumbac, în faţa sediului, dar şi altele adiacente, cum a fost cazul ieri dimineaţă, pe strada Ciprian Porumbescu.

În înştiinţările puse de poliţişti pe maşinile Delgaz, înmatriculate în Mureş, se arată că acestea au staţionat neregulamentar, amenzile pentru persoane juridice fiind cuprinse între 500 şi 2500 de lei. Reprezentanţii Poliţiei Locale Suceava i-au invitat pe cei de la companie la sediul instituţiei, în caz contrar amenzile urmând a fi trimise în plic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşinile Delgaz Grid, luate la rând la sancţiuni, pentru parcări pe domeniul public.
 Vizualizări articol: 3912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
Maşinile Delgaz Grid, luate la rând la sancţiuni, pentru parcări pe domeniul public5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei