Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iul 2014 - Anul XIX, nr. 173 (5682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


“Nu se fac depășiri”!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dintr-o lipsă de comunicare (de care numai eu sunt vinovat) am reușit să pierd primele etape de Formula 1, aproape jumătate din cursele actualului sezon. Am aflat că le pot urmări totuși pe RTL înainte de Marele Premiu al Germaniei, cel în care favoritul meu, Lewis Hamilton, s-a înfipt în maldărul de cauciucuri de pe margine în cursa pentru pole position, consecința fiind că a luat startul de pe locul 19, după timpul realizat până să se facă bucăți mașina. A făcut atunci o cursă nebună, urcând loc cu loc, ba și câte trei odată, până pe locul 2, unde s-a aflat de câteva ori, terminând totuși pe 3, ceea ce mi s-a părut uluitor, chiar dacă asta a făcut ca în clasamentul general să mai crească diferența dintre el și locul 1, ocupat de colegul său de echipă și adversar pe viață și pe moarte, Nico Rosberg, cel care a și câștigat acea cursă. Nu-i nimic, mi-am zis, mai sunt curse, iar Hami are timp să recupereze, începând chiar cu duminica viitoare (alaltăieri adică) la Hungaroring. Lucrul naibii: Hami n-a avut nici o problemă cât timp nu am văzut eu Formula 1. De când mă uit, vin belele snop. Astfel, sâmbătă, tot la pole position, n-a apucat să facă nici măcar un tur, că a luat foc. A avut și-un dialog tare cu echipa: “Lewis, ai luat foc, oprește mașina!”, ziceau ăia, la care Hami răspunde: “Stați liniștiți, s-a oprit singură!” Astfel că acum n-a mai plecat de pe 19, ci fix ultimul, de pe 22. N-am avut curaj să pariez că va câștiga, dar am pariat că urcă pe podium (locurile 1-3, cotă 3!)... După un tur, era pe 19, după 5, pe 13, după vreo 17, era pe locul 5, parcă. A fost chiar și pe 2, dar, conform “obiceiului casei”, a terminat pe 3, în timp ce el îl vâna pe Alonso fiind amândoi depășiți de câștigător, Ricciardo. Chestia tare e alta: în comentariile de dinaintea cursei, ni s-a spus de către “experți” (români!) că Hungaroring e un circuit lent, pista îngustă, pe care nu se prea depășește, așa că Hami n-are nici o șansă să repete isprava din Germania. De ce n-or comenta băieții ăia în concursuri de pescuit sau de șah?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Nu se fac depășiri”!.
 Vizualizări articol: 1171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
“Nu se fac depășiri”!4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei