Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iul 2014 - Anul XIX, nr. 173 (5682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declaraţie politică

Vasile Ilie anunţă formarea unei noi majorităţi a Alianţei Creştin – Liberale în Consiliul Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul consilierilor judeţeni suceveni ai PDL, Vasile Ilie, a anunţat formarea unei noi majorităţi din partea Alianţei Creştin – Liberale în Consiliul Judeţean Suceava. Într-o declaraţie politică citită la începutul şedinţei de ieri a deliberativului judeţean, Vasile Ilie a ţinut să-l informeze pe preşedintele PSD al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, că noua majoritate este formată din 22 de consilieri.

„Fuziunea dintre PNL şi PDL a creat Alianţa Creştin Liberală din România, cel mai mare partid de centru-dreapta. Vă notific, domnule preşedinte, că începând de astăzi, 28 iulie 2014, în Consiliul Judeţean Suceava s-a creat o nouă majoritate alcătuită din consilierii partidelor PNL şi PDL. Alianţa are 22 de consilieri, din cei 36 câţi are Consiliul Judeţean, respectiv 61%”, a spus Ilie.

În aceste condiţii, el i-a solicitat lui Cătălin Nechifor ca noua majoritate din deliberativ să fie consultată la iniţierea tuturor proiectelor de hotărâri ale Consiliului Judeţean Suceava.

„Dorim o colaborare corectă, în sprijinul legii şi în interesul cetăţenilor judeţului Suceava”, a ţinut să precizeze Vasile Ilie.

După citirea acestei declaraţii politice, preşedintele PSD al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, l-a întrebat pe Vasile Ilie „care ar fi diferenţa faţă de ce am avut până acum?”, liderul consilierilor PDL transmiţându-i că a vrut doar să notifice în mod oficial formarea noii alianţe în deliberativul judeţean. La solicitarea lui Vasile Ilie ca noua majoritate să fie consultată la iniţierea tuturor proiectelor de hotărâre, Cătălin Nechifor i-a explicat acestuia că „prin lege, fiecare consilier judeţean are drept de iniţiativă. Sunt prevederi legale”.

De precizat că la şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean, toate proiectele de hotărâre, cu excepţia unuia la care un consilier s-a abţinut, au fost aprobate cu voturile tuturor consilierilor, indiferent de partidul pe care îl reprezintă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Ilie anunţă formarea unei noi majorităţi a Alianţei Creştin – Liberale în Consiliul Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 2219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Vasile Ilie anunţă formarea unei noi majorităţi a Alianţei Creştin – Liberale în Consiliul Judeţean Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(29 iul 2014, 12:56:57
tradatorii pnl/isti ,ai votului poporului , isi vor primi rasplata la urmatoarele alegeri . sper ca oamenii sa inteleaga ca astfel de specimene nu mai trebuiesc votate si pnl sa aiba un scor de.......6 % .
2.   Succes in noua constructie...! trimis de
(29 iul 2014, 13:01:24
Conducerea noii constructii sa ceara functiile de vicepresedinti si macar....repet...macar 50% din functiile descentralizate..Ptr d-nul JANIK(...ori jalnic )fuga in PSDR...nu-i jalnica...? Ori are o alta explicatie......jalnica......! Cu toata consideratiunea....
2.1  RE: Succes in noua constructie...! trimis de
(29 iul 2014, 13:11:52
Di la vale vrei la deal mey kuristi sa mananca si gura ta ceva.Penelistii vor fi votati doar de invartitii, parvenitii si cozile de topor inculte si agresive care au dus-o ca in rai pe vremea jafului perdelist.
2.2  RE: Succes in noua constructie...! trimis de
(29 iul 2014, 13:13:02
explicatia este ca fosta alianta a fost facuta inainte de alegeri , s/a facut o campanie de convingere a oamenilor sa le de/a votul in respectivele alegeri iar dupa ce s/au vazut cu sacii in caruta au plecat din respectiva alianta si s/au ” fu....at” cu cei pe care oamenii i/au pedepsit pentru dezastrul provocat in aceasta tara . daca aveau demnitate , pnl -istii se ”fu....au” cu pdl-istii inainte de alegeri si atunci vedeam care erau rezultatele.vorbesc de alegerile locale din 2012. deci soarta judetului este de acum in mana unor escroci , sarlatani ori cum se mai numesc cei care inseala oamenii . in mod corect ar trebui organiyate imediat alte alegeri locale si majoritatile sa le stabileasca votul oamenilor nu niste intelegeri intre escroci , sarlatani,etc.
3.   Schimbare de macaz trimis de
(29 iul 2014, 13:16:40
Alianta PNL-PDL are majoritate atat in Consiliul Municipal cat si in Consiliul Judetean.O urmare fireasca ar fi inlocuirea viceprimarului si a vicepresedintelui CJ PSD.Si ii dau dreptate colegului de forum LAATU care a spus mereu ca domnul Flutur a facut de 100 de ori mai mult decat actualul presedinte CJ(vezi soseaua de centura).Sper ca dictatura PSD sa fie intrerupta de alegerea Neamtului ca presedinte.Sub PSD avem taxa de stalp,avem cea mai scumpa benzina din Europa.Au vrut sa mareasca impozitul la masinile pana in 1600cmc.Vor sa mareasca impozitul pe apartamente.Vor sa mareasca fondul de sanatate(CASS)cu 4%.Ce mai urmeaza oare,sa ne jupoaie de vii????
3.1  RE: Schimbare de macaz trimis de
(29 iul 2014, 13:25:56
Mey radumarau da ce limbutze catifelate dai inca de acum. Sa vezi cand o sa inceapa "neamtu" sa va sodomizeze pe cei din partid pe melodia "anz vai politai". Nu plange mey ca se fura mai putin.
4.   Votati Pontacul si veti fi intr-o tara ca…niciuna! trimis de
(29 iul 2014, 14:41:58
Oricit de grea si fara perspectiva ar fi situaţia cu PNL, dar de la PSD si Ponta presedinte, te poti astepta la ceva bun, dupa cit rau au facut tarii pina acum?!
Ponta, omul adus pe val în urmă cu doi ani, nu mai are nimic de oferit, nici măcar ca preşedinte al partidului, ca să nu mai vorbim de ambitia lui de a câştiga bătălia pentru prezidenţiale. De aceea se vorbeşte tot mai des în partid de găsirea unui alt candidat pentru alegerile din noiembrie şi apar tot mai des, „pe surse”, informaţii despre jocurile de culise în care ar fi implicat Liviu Dragnea.
Poziţia lui Victor Ponta se clatină şi probabil e o chestiune de timp până când premierul se va prăbuşi. Indiferent cât de mult l-ar susţine Sebastian Ghiţă sau Dan Voiculescu.
4.1  RE: Votati Pontacul si veti fi intr-o tara ca…niciuna! trimis de
(29 iul 2014, 15:43:40
Sa mori tu desi nu vreau mey latura ca e asa cum argumentezi. Vii cu prostioare de gen ul barfelor de coafeza. Ma si mir ca sulfe ca tine mai au curajul sa dea din clanta dupa ce perdeleii au vandut viitorul copiilor nostri prin creditele luate in numele tarii si pe care le-au furat cu nerusinare.
4.2  RE: Votati Pontacul si veti fi intr-o tara ca…niciuna! trimis de
(29 iul 2014, 17:00:23
Hopa, taurasul iar ma impunge!
5.   OARE NU VEDE NIMENI NIMIC? trimis de
(29 iul 2014, 17:12:23
La alegerile din 2012 Flutur a spus ca se va da drumul la centura ocolitoare pana la sfarsitul lunii august 2012,ce a facut burduhosu de nechifor de cand este pres. cons. judetean? gargara si promisiuni,votatil si pe ponta ca tot le are cu minciunile.
6.   Concluzie trimis de
(29 iul 2014, 18:06:56
Sa-i ia draqu pe toti! Inghit orice k_k_t ca sa ajunga la ciolan sa ciupeasca ceva. Acuma au inghitit PDL si la alegeri o sa inghita in gol.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei