Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 88 (5295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Următorul roman din seria "James Bond" se va intitula "Solo"

 

Următorul roman din seria "James Bond", care va fi lansat pe 26 septembrie, se va intitula "Solo", a anunţat, luni, autorul acestuia, romancierul William Boyd, citat de bbc.co.uk.

Deşi detaliile despre intriga noului roman nu sunt deocamdată cunoscute, reprezentanţii editurii Jonathan Cape au anunţat că noul volum din seria "James Bond" va prezenta aventurile agentului 007 ajuns la vârsta maturităţii, în timpul unei misiuni speciale în Asia şi America.

William Boyd a spus că acţiunea din romanul său este plasată în anul 1969, în perioada Războiului rece, iar noul roman marchează revenirea la "stilul Bond clasic".

"În romanul meu, evenimentele conspiră pentru a-l face pe Bond să pornească într-o misiune, singur, fără să anunţe pe nimeni şi fără acceptul superiorilor", a declarat William Boyd.

Fundaţia Ian Fleming, care administrează averea scriitorului Ian Fleming, creatorul personajului 007, consideră că titlul noului roman se potriveşte "perfect cu celelalte cărţi din tiparul Bond".

Precedentele două romane din această serie s-au intitulat "Carte Blanche", de Jeffery Deaver, şi "Devil May Care", de Sebastian Faulks, şi au fost publicate în 2011, respectiv în 2008.

Un admirator al francizei Bond, William Boyd a inclus personajul Ian Fleming în romanul său "Any Human Heart" din 2002.

Noul roman din seria "Bond" va fi publicat pe 26 septembrie în Marea Britanie, de editura Jonathan Cape - editura originală a scriitorului Ian Fleming, parte a editurii Vintage Publishing - şi de editura HarperCollins în America de Nord. Romanul va fi publicat în 2013, anul în care va fi marcată cea de-a 60-a aniversare a personajului James Bond, introdus în lumea literară de scriitorul Ian Fleming, în romanul "Casino Royale", apărut în 1953.

Fundaţia care administrează drepturile de autor asupra operelor scriitorului Ian Fleming a anunţat, la începutul acestui an, că a semnat un contract pe 10 ani cu editura Random House Group pentru a publica toate romanele din seria "James Bond", în format print şi e-book.

Catalogul "Bond" este unul dintre cele mai râvnite din industria editorială, romanele din această serie înregistrând vânzări de peste 100 de milioane de copii la nivel mondial.

William Boyd este un scriitor şi scenarist britanic, născut pe 7 martie 1952, care a copilărit în Ghana şi Nigeria. Şi-a făcut studiile la Universitatea din Nisa, Universitatea din Glasgow şi Universitatea Oxford. A debutat în 1981, cu romanul "A Good Man In Africa" - recompensat cu Whitbread Book Award. Următorul său roman, "An Ice-Cream War", publicat în 1982, a fost nominalizat la premiul Booker. S-a remarcat şi prin romanele "Brazzaville Beach" (1991), "Any Human Heart" (2002) - nominalizat pe lista lungă pentru Booker Prize - şi " Restless" (2006) - recompensat cu Costa Book Award.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Următorul roman din seria "James Bond" se va intitula "Solo".
 Vizualizări articol: 661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Următorul roman din seria "James Bond" se va intitula "Solo"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei