Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2011 - Anul XVI, nr. 17 (4615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna şi Prince au pus capăt unor divergenţe vechi de peste 20 de ani

Madonna şi Prince, două nume majore din industria muzicală internaţională, au pus capăt unor divergenţe vechi de peste două decenii, după ce diva americană a asistat la concertul susţinut recent de Prince la Madison Square Garden din New York, informează femalefirst.co.uk.

Madonna şi Prince au fost prieteni apropiaţi la începutul anilor '80 şi au avut o relaţie de scurtă durată, în 1988, când au şi înregistrat un duet împreună - piesa "Love Song", inclusă pe albumul "Like a Prayer", lansat de Madonna în 1989.

La puţin timp după aceea, relaţiile dintre cei doi artişti americani s-au deteriorat, iar Madonna şi Prince au început să facă o serie de declaraţii deloc apreciative unul la adresa celuilalt, preluate şi comentate pe larg de presa internaţională.

În câteva interviuri acordate în anii '90, Madonna a declarat că Prince este "un trol mic" şi a criticat refuzul acestuia de a mânca în timpul unei întâlniri dintre cei doi.

"Sorbea doar puţin ceai, cu gesturi graţioase. Eu am o teorie despre oamenii care nu mănâncă. Mă enervează", a declarat Madonna.

Divergenţele dintre cei doi artişti americani au continuat de-a lungul anilor, iar Prince, a ironizat-o recent pe Madonna, în timpul unui concert pe care l-a susţinut în 2007 la Londra.

"Am atât de multe hituri încât nici nu puteţi să le număraţi. Am atâtea hituri câţi copii are Madonna", a declarat Prince.

Potrivit site-ului UsMagazine.com, se pare că Madonna şi Prince au decis să îngroape securea războiului, după ce Madonna a asistat, marţi seara, la concertul susţinut de Prince la Madison Square Garden din New York. Celebra cântăreaţă a fost văzută cântând şi dansând în public şi aplaudând prestaţia starului pop-soul.

Prince a aflat că Madonna era în public şi, la un moment dat, în timpul concertului, s-a oprit pentru a o saluta zgomotos pe diva americană, glumind, totodată, pe tema preţurilor piperate ale biletelor puse în vânzare pentru concertele lor.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop" (Regina muzicii pop), Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Prince, muzicianul american laureat cu şapte premii Grammy, este considerat unul dintre cei mai buni interpreţi live din toate timpurile. Imensul său catalog muzical cuprinde o serie de piese cunoscute în lumea întreagă, precum "Purple Rain", "Diamonds And Pearls" şi "1999".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna şi Prince au pus capăt unor divergenţe vechi de peste 20 de ani.
 Vizualizări articol: 468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna şi Prince au pus capăt unor divergenţe vechi de peste 20 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei