Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2011 - Anul XVI, nr. 17 (4615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clint Eastwood va regiza al treilea remake al filmului "S-a născut o stea/ A Star Is Born"

Cineastul american Clint Eastwood va regiza cel de-al treilea remake al filmului clasic "S-a născut o stea/ A Star Is Born", iar rolul principal din această peliculă va fi interpretat de Beyonce, informează Reuters.

Studiourile Warner Bros. au avut nevoie de ceva timp pentru a-l găsi pe actorul capabil să calce pe urmele protagoniştilor din filmele lansate în 1937 (Fredric March), 1954 (James Mason) şi 1976 (Kris Kristofferson). Rolul pe care îl va juca Beyonce a fost interpretat anterior de Janet Gaynor, Judy Garland şi Barbra Streisand.

Pentru noul remake, presa americană a vehiculat numele cineaştilor Joel Schumacher şi Nick Cassavetes în funcţia de regizor şi pe cele ale actorilor Will Smith şi Russell Crowe care ar avea cele mai mari şanse de a primi rolul principal masculin.

Filmul original spune povestea unei tinere artiste în plină ascensiune, care se căsătoreşte cu un star a cărui carieră se află pe o pantă descendentă. Scenariul noului proiect a fost scris de Will Fetters, care a păstrat componenţa muzicală a filmului din 1976, în care o tânără cântăreaţă se îndrăgosteşte de un star rock aflat la final de carieră.

Clint Eastwood se află în etapa de pre-producţie cu "J. Edgar", un film biografic despre fostul director al F.B.I.-ului, J. Edgar Hoover. Din distribuţia acestui film fac parte Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Josh Lucas şi Judi Dench, iar filmările vor debuta în această primăvară.

Clint Eastwood, născut în 1930, a câştigat cinci premii Oscar ca actor, regizor şi producător. Şi-a început cariera de actor jucând în câteva producţii neînsemnate ale studiourilor Universal, dar primele succese le-a avut în filmele western regizate de Sergio Leone: "Pentru un pumn de dolari" (1964), "Pentru câţiva dolari în plus" (1965) şi "Cel bun, cel rău, cel urât" (1966). Filmele sale au fost apreciate de critici şi de public, cele mai mari succese înregistrându-le cu producţiile "Necruţătorul" (1992), "În bătaia puştii" (1993), "Podurile din Madison County" (1995), "O fată de milioane" (2004), "Scrisori din Iwo Jima" (2006) şi "Steaguri pline de glorie" (2006). "Gran Torino", lungmetraj în care Eastwood a fost şi interpret, este cel mai de succes film al acestuia din punct de vedere al încasărilor, cu 260,5 milioane de dolari la nivel mondial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clint Eastwood va regiza al treilea remake al filmului "S-a născut o stea/ A Star Is Born".
 Vizualizări articol: 424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clint Eastwood va regiza al treilea remake al filmului "S-a născut o stea/ A Star Is Born"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei