Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 aug 2010 - Anul XV, nr. 189 (4480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O biografie neautorizată a trupei Bon Jovi, disponibilă online

Volumul biografic "Sex, Drugs and Bon Jovi", scris de Rich Bozzett, fostul manager de turneu al trupei americane, poate fi achiziţionat online, începând de miercuri, de fanii din lumea întreagă ai grupului, informează PRNewswire.com.

Această biografie, care nu beneficiază de acordul grupului, relatează diverse aspecte din anii de început ai trupei Bon Jovi, oferind o serie de detalii din culisele concertelor şi din turneele susţinute, încercând să explice felul în care Bon Jovi s-a transformat dintr-o trupă obscură din New Jersey într-un super-grup rock ce a vândut milioane de albume şi a influenţat cultura populară americană şi internaţională.

În timpul turneelor la care a participat cu Bon Jovi între anii 1983 şi 1989, Rich Bozzett a fost martorul bucuriilor şi dezamăgirilor rockerilor americani, înainte ca aceştia să atingă statutul unor staruri rock.

Ţinând cont de faptul că trupa Bon Jovi se bucură de o imensă popularitate pe plan internaţional, autorul a dorit ca volumul său de memorii să poată fi achiziţionat de fanii din lumea întreagă, nu doar de cei din Statele Unite ale Americii.

Volumul prezintă cu meticulozitate diverse întâmplări din viaţa de zi cu zi a trupei americane, începând cu primul concert susţinut de Bon Jovi în faţa câtorva sute de oameni şi până în 1989, când grupul american cântase deja în faţa a peste 34 de milioane de spectatori în lumea întreagă. Potrivit autorului, turneul de promovare a albumului "Slippery When Wet" a salvat trupa Bon Jovi de la un adevărat "haos financiar", iar certurile dintre muzicieni şi oboseala acumulată au condus la o pauză de doi ani în activitatea grupului, în perioada anilor 1990.

Fostul manager de turneu al grupului susţine că Jon Bon Jovi, solistul formaţiei, obişnuia, în anii '80, să consume droguri atât înainte, cât şi după fiecare concert. El afirmă, totodată, că formaţia Bon Jovi a fost implicată în traficul de cocaină şi marijuana, membrii trupei fiind adeseori cercetaţi de serviciile de securitate ale companiilor aeriene, dar şi de brigada antidrog din Statele Unite, Jon Bon Jovi fiind de câteva ori percheziţionat până la piele.

Trupa Bon Jovi a devenit cunoscută după ce a câştigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor `80. Cântecul câştigător a fost "Runaway". Grupul Bon Jovi şi-a creat un stil muzical propriu, născut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai "îndulcite" care l-au făcut să fie apreciat de publicul larg. De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "The Circle", lansat în 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O biografie neautorizată a trupei Bon Jovi, disponibilă online.
 Vizualizări articol: 409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O biografie neautorizată a trupei Bon Jovi, disponibilă online0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei