Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mai 2010 - Anul XV, nr. 109 (4400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Colin Farrell şi Toni Collette, într-un remake al unui film cu vampiri din anii '80

Actorii Colin Farrell şi Toni Collette vor juca împreună într-un remake al lungmetrajului cu vampiri din 1985 "Noaptea groazei/ Fright Night", devenit ulterior un clasic al genului thriller, informează Reuters.

Colin Farrell va interpreta rolul unui vampir, iar Toni Collette, pe cel al unei mame care cade pradă seducţiei exercitate de acesta.

În acest remake produs de studiourile DreamWorks apare şi Anton Yelchin, în rolul unui adolescent care este convins că noul lor vecin este un vampir, deşi nimeni nu vrea să îl creadă.

Colin Farrell interpretează rolul vampirului Jerry, care, în aparenţă, este un tip de treabă, însă în realitate "vânează" prin acel cartier. Rolul din filmul original a fost interpretat de Chris Sarandon.

Toni Collette este mama adolescentului interpretat de Anton Yelchin. La început, ea nu îl prea place pe noul venit în cartier, dar îşi schimbă atitudinea faţă de el după câteva întâlniri cu seducătorul ei vecin şi nu îl va crede pe fiul ei care îi spune că Jerry este vampir.

Filmul va fi regizat de Craig Gillespie.

"Fright Night" reprezintă primul rol important pentru Colin Farrell după dezamăgitoarele "Mândrie şi Glorie/ Pride and Glory" din 2008 şi "Miami Vice" din 2006. Actorul irlandez a preferat în ultima perioadă să joace în pelicule independente, a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru rolul din thrillerul "In Bruges" şi a avut un rol secundar în filmul "Crazy Heart". Colin Farrell a terminat de curând filmările pentru "London Boulevard", filmul care marchează debutul regizoral al lui William Monahan, scenaristul lungmetrajului "Cârtiţa/ The Departed" (2006).

Toni Collete a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din thrillerul "Al şaselea simţ" (1999). Printre filmele sale recente se numără "Fiecare se crede normal", "Un ascultător în noapte" şi "Eu cu sora mea mai mică". Actriţa australiană a fost recompensată cu un premiu Emmy pentru rolul din serialul de televiziune "United States of Tara".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colin Farrell şi Toni Collette, într-un remake al unui film cu vampiri din anii '80.
 Vizualizări articol: 606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Colin Farrell şi Toni Collette, într-un remake al unui film cu vampiri din anii '805.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei